- 12 Ocak 2015
- 4
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi pembe kaktus
bugün tavanla 1 ayımızı doldurduk.asosyalleşmemin aydönümü kutlu olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün tavanla 1 ayımızı doldurduk.asosyalleşmemin aydönümü kutlu olsun![]()
İnşallah en kısa zamanda çocuklarınıza kavuşursunuz. psikolog konusunda çok haklısınız. oğlum da iki hafta yenidoğan yoğun bakımda kaldı. o süre zarfında yaşadığım stres, üzüntü, karşılaştığımız şoklar çok kötüydü. bir de olanları normal birşeymiş gibi anlatıyorlar sizin yaşadıklarınızı doktorlar anlamıyor.arkadaşlar merhaba,
26. haftada erken doğumla şu anda 2 aydır cocuklarım kuvözdeler. Yeni doğan bakım unitesinde görmüş oldugum bir eksiklik Psikologun varlığı. Orada bir çok ailenin farklı farklı sıkıntıları var. Ölümler oluyor fakat bunların ailelere aktarımı ve orada gun geçiren aileler psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntılarla tek başına baş etmeye çalışıyor. Bu yuzden Yeni doğan yogun bakım unitesinde ayrıca Psikolog da görevlendirilmesi için bir imza kampanyası başlattım. buna sizinde destek vermenizi istiyorum. Kampanya sayfasının linki ekte. Şimdiden herkese çok tesekkür ediyorum.
https://www.change.org/p/premature-...n-bakım-ünitesinde-psikolog-görevlendirilmeli
ımzamı attım ıns bı an once saglıcakla yavrularınıza kavusursunuzarkadaşlar merhaba,
26. haftada erken doğumla şu anda 2 aydır cocuklarım kuvözdeler. Yeni doğan bakım unitesinde görmüş oldugum bir eksiklik Psikologun varlığı. Orada bir çok ailenin farklı farklı sıkıntıları var. Ölümler oluyor fakat bunların ailelere aktarımı ve orada gun geçiren aileler psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntılarla tek başına baş etmeye çalışıyor. Bu yuzden Yeni doğan yogun bakım unitesinde ayrıca Psikolog da görevlendirilmesi için bir imza kampanyası başlattım. buna sizinde destek vermenizi istiyorum. Kampanya sayfasının linki ekte. Şimdiden herkese çok tesekkür ediyorum.
https://www.change.org/p/premature-...n-bakım-ünitesinde-psikolog-görevlendirilmeli
bugün tavanla 1 ayımızı doldurduk. asosyalleşmemin aydönümü kutlu olsun![]()
bugün tavanla 1 ayımızı doldurduk.asosyalleşmemin aydönümü kutlu olsun![]()