Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goole dan bak kadişim.Adamın adını yok mayo
Müdürle beraber bakardın artık fotoya
Ev daha tehlikeli kızım,kocan görürse elalelemin yok mayosuna baktığını görüp kıskançlık krizine girip oda bir YOK MAYO almaya karar verirseçok ayıplı zannımca ben bakamıycam
evden bakarım artık
Ev daha tehlikeli kızım,kocan görürse elalelim yok mayosuna baktığını kıskançlık krizine girip oda bir YOK MAYO almaya karar verirse
ama çirkin kovacım güzel değiller ki sanki tava sapı gibiçok ilginç birşey ilgimi çekti şu an....
çoğunuz ııyyy,uyyy ayyy falan dedi ...
neden?...
iğrencek bir şey yok...
burası erkekler külübü olsaydı hepimiz erkek olsaydık resimde ki kız olsaydı
hiç bir erkek iğrenmezdi...
hadi bunu bi kenara bırakalım ...özümüze dönelim...
biz karşı cinsimizden neden iğreniyoruz ki?
hiç normal değil....
hadi burda iyi diyelim ülkemiz sınırlarına geldiğinde bu gavur icadını kıllı göbekli mahmut abi giydiğinde de iyi diyebilecek misin şekerimgayet iyi bence
zaten böylelerinde iyi...göbek yok ,vücüt iyihadi burda iyi diyelim ülkemiz sınırlarına geldiğinde bu gavur icadını kıllı göbekli mahmut abi giydiğinde de iyi diyebilecek misin şekerim
bu icat zaten ülkeye geldiği gibi gider of düşünemiyorum kekoların falan bunlardan giydiğiniyorumuna bende katılmakla birlikte aşırı çıplaklığın çok da çekici olmadığını düşünüyorum biraz gizem iyidiryok
zaten böylelerinde iyi...göbek yok ,vücüt iyi
ormanlık alanlar temiz
ben demek istediğim şu foto da ki yorumlar yoksa bu icat burda iş yapmaz :):)
bu icat zaten ülkeye geldiği gibi gider of düşünemiyorum kekoların falan bunlardan giydiğiniyorumuna bende katılmakla birlikte aşırı çıplaklığın çok da çekici olmadığını düşünüyorum biraz gizem iyidir
zaten iğrenen olduğunu da sanmam kadınız sonuçta iğreniyorum diyenleri de bilirim yeni gelinin bişeye atladığı gibi atlıyorlardır eşlerineeh Mutlaka...ama cıbıldak erkek görünce şğrenmem...mahmut abi vari değilse :):)
bir şey daha dikkatimi çekti:)zaten iğrenen olduğunu da sanmam kadınız sonuçta iğreniyorum diyenleri de bilirim yeni gelinin bişeye atladığı gibi atlıyorlardır eşlerine
Allah seni netsinama çirkin kovacım güzel değiller ki sanki tava sapı gibi