Bebek Beslenmesi Yoğurt yapımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yaptım yaptım sonuynda becerdim hemde tutmayan cıvık olan mayadan mayaladım 200 ml keçi sütüne 4 ölçek devam sütü koyup 3 tatlı kaşığı cıvık mayadan koydum 5 saat sonra açtım baya koyu tutmuş sositososito

hadi gözün aydın.ama devam sütünü niye koydun? ayrıca devam sütüyle normal süt karıştırılmaz biliyorum ben.

hadi gözün aydın.ama devam sütünü niye koydun? ayrıca devam sütüyle normal süt karıştırılmaz biliyorum ben.

neden konmazki aaa bak bişi daha çıktı benim oğlan sade yoğurt yemiyo bisküvi koyuyoruz bisküvi yemesin die 3-4 ölçek koyuyorum tatlı olsun die

ben öyle biliyorum canım istersen sor bunu.devam sütü de süt olduğu için normal sütle değil de suyla karıştırılıp yapılıyor.

devam mamaları yapılınca 1 saat içinde bitmesi gerekli degilmi? yani 5 saat oda ısısında durunca bozulmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…