• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yoğurt yapımı hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hergün sabah mayalar akşama yediririm bebeğime.çokta güzel tutar.kutu sütünden bir kase kadar şu komposto kaseleri ağızı kapaklı olanlara bir taşım kaynatıyorum cezvede, ılıdıktan sonra 1.5 çay kaşığı kadar yoğurdu biraz sütle eziyorum kasenin içine boşaltıp 3 kere falan karıştırıyorum fazla karıştırmıyorum ama.sonra 3 havluya sarıp mayalanmasını bekliyorum kalıp gibi tutuyor.bebeğim severek yiyor bir kase yoğurdu.yaklaşık 6.ayından ititbaren hergün aynı işlemi yaparım o da yerrrrrrr:nazar::nazar:

ben altı ayından sonra inek sütü agır gelecegi için devam sütü ile yaptım bir buçuk yaşına kadar sütü biraz ılıtıp cam bir kaba aldım sonra tahta kaşıkla bir kaşık yogurt gokup kapagını kapatıp sofra örtüsüne sardım aksam dan gece de kalkıp buz dolabına koyardım sabaha kalıp kalıp çıkardı demir kasık degdirmemeni tavsiye ederim

anne sütüyle tutmuyor maalesef :( ben de çok denedim. hem çok sulu oluyor yağı üstte toplanıyor, hem de tadı bozuk.

Back