Yoğurt sonrası süt tüketimi

Birbebekmeselesiii

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
138
66
18
29
Arkadaşlar merhaba; 8 aylık bebeğim var. Yoğurt yedirdigim de bazen 5 10 dakika sonra süt istiyor yada bazen tersi oluyor. Cevremdekiler sütten sonra hemen yoğurt vermek zararlı diyor yada yoğurttan sonra süt vermek zararlı bu doğru mu doktora bir türlü soramadım. Eğer böyle birşey varsa da arasındaki zaman ne kadar olmalı

Arkadaşlar merhaba; 8 aylık bebeğim var. Yoğurt yedirdigim de bazen 5 10 dakika sonra süt istiyor yada bazen tersi oluyor. Cevremdekiler sütten sonra hemen yoğurt vermek zararlı diyor yada yoğurttan sonra süt vermek zararlı bu doğru mu doktora bir türlü soramadım. Eğer böyle birşey varsa da arasındaki zaman ne kadar olmalı
Bu bilgiyi de ilk kez duydum hadi bakalım aslı var mı :D ben de bakayım.
Çok mantıklı gelmedi

Bana da söylediler bunu.
Birkaç kez denk geldi, yemek sonrası hemen süt istedi, emzirdim, sadece bir kez kusma oldu.
Yoğurt sonrası süt mide bulantısı yaparmış diye uyardılar. Doğruluğu tartışılır bence

Bebekler sütü alışkanlığa çevirdikleri için yemeklerden hemen sonra isteyebiliyorlar. Doktorumuz öyle demişti sorduğumda

Benim oğlum yoğurda bayilirdi yerdi üzerine emerdi hiçte bı sıkıntı yaşamadım kusma yaşamadım, ilk kez duydum mayalanma nedir ya midede öyle durup bekliyor mu yedigimiz içtiğimiz birisi atmış gene bir şey 🤷🏻‍♀️

Anne sütü mü inek sütü mü? 1 yaş öncesi özellikle inek sütü tavsiye edilmiyor

Benim oğlum yoğurda bayilirdi yerdi üzerine emerdi hiçte bı sıkıntı yaşamadım kusma yaşamadım, ilk kez duydum mayalanma nedir ya midede öyle durup bekliyor mu yedigimiz içtiğimiz birisi atmış gene bir şey 🤷🏻‍♀️
Yoo olmaz niye olsun ki?
Verilmemesi gereken seyleri ya da verilirken dikkat edilmesi gereken seyleri kontrollere gittigimizde doktor zaten söylüyor. Şimdiye kadar hiç böyle bir uyarı yapmadı
Bende ilk defa duyunca bı acabaya düştüm kafam karıştı. Doktorumuz bana da söylemedi böyle bir şey duyunca da soramadım bı daha gidemediğim için.

Back