Sivilceli Ciltler yoğurt maskesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
R

rabia.aang

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi rabia.aang
gördüğüm kadarıyla herkes akne ve sivilce lekelerinden şikayetçi. benim yaptığım bi maske var sizle paylaşmak istedim: 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırıp haftada 1 yüzünüze sürerseniz cildinizdeki lekelerden kurtulursunuz a.s.

• Konu Sahibi rabia.aang
Ben içine birde bal katıyorum.Gercekten çok etkili bi karışım. :)

• Konu Sahibi rabia.aang
başka deneyenlerde var mı?? akşam yada sabah ta yapılabilir değil mi??

• Konu Sahibi rabia.aang
Ben içine bide mısır unu katıorum.Yüzümde bekletip kuruduktan sonra ovalayarak yıkıorum peeling etkisi yapıo. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sabah ya da akşam istediğin zaman yapabilirsin ama her gün üstüste sakın yapma. Cildin yorulur, hatta belki daha beter olur..

• Konu Sahibi rabia.aang

teşekkürler kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi rabia.aang
arkadaslar bn dün yaptm cildim cok ferahladi hergün yapabilirmiyiz yogurt ve limon karişimini bi sakincasi olrmu haftada 1 demişsinizde....

• Konu Sahibi rabia.aang
1 kaşık kahve ve yumurtanın akını çok iyi karıştırıp yüzünüse sürün kahve yüzünüzde kurudugunda (yaklaşık 15 dk) bir lif vb ile ovarak yüzünüzü ılık suyla temizleyin.Cildinizdeki değişimi aynaya baktıgınızda görebilceksini.

• Konu Sahibi rabia.aang
bende denedim yogurt kabartma tozu we bikaç damla limon suyunu karıştırıp yüzüme sürüyorum kuruyana kadar ( 20dkya yakın ) bekletip owalayarak çıkarıyorum daha sonrada suyla yıkıyorum.. gayet etkili bi formül tavsiye ederim.. yanlız haftada bir yapılması gerekiyor diye biliyorum ben. yüzdeki ölü deriyi aldığı için hergün yapılması cilde zarar verebilir

• Konu Sahibi rabia.aang
Bende yapmaya başladım bu formülü gerçftekten kısa sürede etkisni gördm,inş tekrar sivilcelerm atmaz...Korkuyorum artık bişey iyi geliyor zannediyorum sonra gene sil baştan 1-2 hafta sonra tekrar yazıcam bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…