• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğurt Limonn Kürü başlasınnnn!

Ecrin_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
69
41
88
Slm arkadaşlar ben dün akşam yoğurt kürüne başladım.Amacım bu kürü en az iki hafta boyunca yapıp sonucu görmek. Çokk heyecanlıyım. Dün gece tartıldım 92.500 gr geldim,boyum da 1.70 hedefim 80 lere düşmek inşaallah.Burdan hafta da bir sonuç lari yazmayı düşünüyorum inşaallah.isteyen arkadaşlar bana katılabilirsiniz.. Beraber zayıflayalımmm Bu arada ekmeği de hayatımdan cikarmaya çalışıyorum...:KK54:

İnşallah verirsin bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum

İnşaallah canım cok kararlıyım bu sefer.... Yemegi azalttim. Ekmek de yemiyorum. Yogurt pul biber kürünü de deneyip sonuclara bakacamm artık:KK54:

Slm arkadaşlar ben dün akşam yoğurt kürüne başladım.Amacım bu kürü en az iki hafta boyunca yapıp sonucu görmek. Çokk heyecanlıyım. Dün gece tartıldım 92.500 gr geldim,boyum da 1.70 hedefim 80 lere düşmek inşaallah.Burdan hafta da bir sonuç lari yazmayı düşünüyorum inşaallah.isteyen arkadaşlar bana katılabilirsiniz.. Beraber zayıflayalımmm Bu arada ekmeği de hayatımdan cikarmaya çalışıyorum...:KK54:
Ben 2 gündür ekmeği azalttim dünden beri toplasan 3 dilim yedim normalde her sofrada yarimsar ekmek yiyen ben heleki dahada yemem zaten ve acil.Kilo vermem lazım yakın akrabamiz 35 yaşında ve 110 kiloda bugün kalp.krizi geçirmiş doktor kilodan ve havalarda sıcak demiş çok kötü oldum odaklanmam lazım yemiycem yemicem yemessem hersey daha iyi olacak diye

Arkadaslar bugunden itibaren bende cok kararliyim kilom 77 boyum 163 burdan neler yaptigimizi paylasalim verelim su kilolari pes etmeyelim

Kızlar şuan eşimle korunmuyoruz hamilelik öncesi bu kürü yapsam zararı olur mu

Canımmm beni de ekle de beraber zayıflayalım boyum 1.70 98 kilo geldim bugün :( çok üzgünüm psikolojim bozuldu yarından itibaren başlıycam nasip olursa diyete

Bir ay olmuş yoğurt limon küründen memnun kaldınız mı? Bişey yazmamışsınız.

Back