- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi Minaredenatbeni
Arkadaşla babam 5 gündür yoğunbakımda yatıyor ve bugün itibariye durumu kötüleşti, kovid nedeniyle yatırıldı….
Dualarınıza talibim
Dualarınıza talibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım sen ve babacığınla arkadaşım.. Allah tez vakitte şifa versin inşallahArkadaşla babam 5 gündür yoğunbakımda yatıyor ve bugün itibariye durumu kötüleşti, kovid nedeniyle yatırıldı….
Dualarınıza talibim
Dualarım sen ve babacığınla arkadaşım.. Allah tez vakitte şifa versin inşallah
Amin otrera m aminDualarım sen ve babacığınla arkadaşım.. Allah tez vakitte şifa versin inşallah
Acil sifalar, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur babaciginArkadaşla babam 5 gündür yoğunbakımda yatıyor ve bugün itibariye durumu kötüleşti, kovid nedeniyle yatırıldı….
Dualarınıza talibim
Allah razı olsun, Allah size dert sıkıntı göstermesinİnşallah tez zamanda şifa bulur
Önce helal edin babama sonra okuyun, üzerinde hak kalsın istemiyorum, Allah razı olsun ne güzel insansınız yaŞifa salavati okuyayim, Rabbim yardimciniz olsun tez vakitte sifa versin
Estagfirullah ne demek, helallik bir durum yok ama helal olsun yine de iciniz mutmainn olsun diye diyorumÖnce helal edin babama sonra okuyun, üzerinde hak kalsın istemiyorum, Allah razı olsun ne güzel insansınız ya
Cemoos arkadaşım hiçbirinizin adını hatırlayamadım kafamı toplayamadım, seni etiketlemek istemiştim….Geçmiş olsun inşallah aglikla çıkar ailesine,evine kavuşur
Rabbim şafi adıyla şifa nasip etsin
Allah razı olsun sağ olun var olunAllah yardımcısı olsun.en yakın zamanda atlatır ,kurtulur inşallah .
Amin canım elimozden dua etmek geliyor inşallah faydası olur sevinçli haberini alırız.Cemoos arkadaşım hiçbirinizin adını hatırlayamadım kafamı toplayamadım, seni etiketlemek istemiştim….
Allah razı olsun çok mutlu ettiniz beni Rabbim sizlere üzüntü keder vermesin
Seninde adını bir türlü hatırlayamadım başım ağrıdı düşüne düşüne ama bak buradasın çok mutlu oldum, çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun,iyi ki iyi ki varsınızAcil sifalar, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur babacigin
Sizin canı gönülden babama dua etmenizin hakkı kadar büyük hak var mıEstagfirullah ne demek, helallik bir durum yok ama helal olsun yine de iciniz mutmainn olsun diye diyorum
Amin İnşaallahRabbim yar ve yardımcınız olsun. Şafi ismi ile tez zamanda şifalar versin Sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin.
Rica ederim, insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz tez zamanda.Sizin canı gönülden babama dua etmenizin hakkı kadar büyük hak var mı
Çok teşekkür ederim
Selahattin BurhanAmin canım elimozden dua etmek geliyor inşallah faydası olur sevinçli haberini alırız.
70000 ya şafi esmasini başlayalım inşallah.
Babanın adını yazda el birliğiyle okuruz şifa niyetine