• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yogun kizil bakir istiyorum (resimli)

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
ben böyle istiyorum:

571_buyuk.jpg

boyayi kullansam ayni sac rengini elde edebilirmiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
evet yaptim ve kutudaki gibi olmadi onun koyusu daha kirmizimsi oldu ve hic yakismadi...
sizce 1 hafta bekleyeyim,yikayayim acilmazsa koyu sari alip 10dk bekletsem acilir mi??

aa bende bu renge boyamıştm böle koyu bi renk oldu kına gibi benimde tutmadı gittim hemen kuaföre boyattım bence evde zor bu renk tabii siz bilirsinizde riske atmamk lazım

evet yaptim ve kutudaki gibi olmadi onun koyusu daha kirmizimsi oldu ve hic yakismadi...
sizce 1 hafta bekleyeyim,yikayayim acilmazsa koyu sari alip 10dk bekletsem acilir mi??

Benimde saçların kızıldı senin söylediğin boyayı kullanmıştım çok koyu bir kızıl oldu bu nasıl iş ben anlamadım.. Kızıl saçı bakıra açmadan döndürme şansım yokmudur.

yine degistirdim ya...kizil cok cabuk akiyor ve üstüne boyadikca saclarim fena halde dökülmeye basladi. artik bunu yapmakistemedim. koyu kahve aldim 10dk beklettim saclarim siyah oldu. umarim akar...

Back