- Konu Sahibi tropicalvine
sonuç alamazsanız bnm kullandığım ürünler içnde yardmcı olabilirimBakalım ben de iyice kurutuyorum, izleri de ne kadar zamanda geçcek bekleyip görcem artık..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç alamazsanız bnm kullandığım ürünler içnde yardmcı olabilirimBakalım ben de iyice kurutuyorum, izleri de ne kadar zamanda geçcek bekleyip görcem artık..
Teşekkürler, önermenizi isterim :)sonuç alamazsanız bnm kullandığım ürünler içnde yardmcı olabilirim
kullanmadım ama çok kötü olduguna dair yorumlar çok güzel oldugunu söyleyenlerle nerdeyse aynı sayıda yine bi araştırın istersenizHadi ya şu missha nerede satılıyor ve fiyatı ne kadar? Almak istiyorum.
Alıp denemek lazım en güzelikullanmadım ama çok kötü olduguna dair yorumlar çok güzel oldugunu söyleyenlerle nerdeyse aynı sayıda yine bi araştırın isterseniz
Merhaba bakın cilt yapısına ve yaşa göre değişiyor.ben missha kullandım bana olmadı ama yaşı daha genç cildi daha pürüzsüz olanlara iyi geldi.Ben skin 79 kullandım.bana göre çok daha kapatıcı ama fiyat farkı var.bunda renk ve çeşit yağlı kuru vs vs .kendinize uygun olanını seçerseniz hatta ufak boyları bile bir kaç kullanımlık sitesinde satılıyor.eğer üşenmezseniz oradan birkaç çeşit alıp deneyin derim.Alıp denemek lazım en güzeli
Selamsss kızlaaar!!
Ahh benim bu çilem bitmez.. Ne aldıysam tam olarak memnun kalmadım Çok sivilceli bi cildim var ve kullandığım BB ve CC kremler yoğun olarak kapatmadı cildimi..
Önerebileceğiniz ürün var mı acaba? Fondöten de olur, mat tercihim :)
Şimdiden teşekkürler