- 25 Kasım 2014
- 281
- 90
- 73
- Konu Sahibi tropicalvine
-
Sağol cnm, o markayı biliyorum biraz tuzlu. Ona benzer mineral makyaj markası aldım fiyatı daha uygun, physicians formula mineral wear foundation.. Tavsiye ederim kapatıcılığı iyi :)Youngblood mineral foundation...
Öyleymiş cnm ben de çok araştırdım adı çok geçiyo, ama gözenekleri tıkadığı için çok sivilce yapıyormuş maalesef..kryolan marka fontodoten tüm pürüzü kapatıyor
Profesyonel makyajda kullanıyor daha çok , sivilce konusunda haklısındır canım.Öyleymiş cnm ben de çok araştırdım adı çok geçiyo, ama gözenekleri tıkadığı için çok sivilce yapıyormuş maalesef..
Evet cnm öyleymiş.. Günlük kullanım için ideal değil zaten :)Profesyonel makyajda kullanıyor daha çok , sivilce konusunda haklısındır canım.
Canım ben mac urunlerınden memnunum.Selamsss kızlaaar!!
Ahh benim bu çilem bitmez.. Ne aldıysam tam olarak memnun kalmadımÇok sivilceli bi cildim var ve kullandığım BB ve CC kremler yoğun olarak kapatmadı cildimi..
Önerebileceğiniz ürün var mı acaba? Fondöten de olur, mat tercihim :)
Şimdiden teşekkürler
Mischa kullanmadım ama pure beauty nin bb sini de cc sini de kullandım.Bb si bir bb krem için oldukça kapatıcı idi ama biraz mat bir rengi vardı.Cc si biraz daha az kapatıcı ama çok fresh bir renk.Canlı sağlıklı duruyor.Bb si yağlı ciltler için daha uygun.Cc muhteşem rengine rağmen yağlı cildime bi tık yağlı geldi.Yoksa vazgeçilmezim olabilirdi.Bir bb krem buldum pure beuty kullanan var mı kapatıcılığı missha yla aynı diyorlar
Canım jane iredalein bb si sivilce yapmıyormuş sanırım.İnternette gördüğüm yorumlar böyleydi.İstersen testerı falan varsa bir dene derimMischa kullanmadım ama pure beauty nin bb sini de cc sini de kullandım.Bb si bir bb krem için oldukça kapatıcı idi ama biraz mat bir rengi vardı.Cc si biraz daha az kapatıcı ama çok fresh bir renk.Canlı sağlıklı duruyor.Bb si yağlı ciltler için daha uygun.Cc muhteşem rengine rağmen yağlı cildime bi tık yağlı geldi.Yoksa vazgeçilmezim olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?