• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yoğun bakımda olan bebekler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Esmaberivan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
18
2
1
33
Arkadaşlar cumartesı erken dogum ettım 33 haftalık daha kucağıma alamadan yuğun bakıma aldılar 8 gundur yatıyojr doktor diyor doğarken zaatureymiş nefen alamıyor makınaya bağlı guyus kafesi inmiş kanında enfeksıyon cıkmış cok korkuyoruz büyle bidurum yasayaıpta iyi olan varmi

Arkadaşlar cumartesı erken dogum ettım 33 haftalık daha kucağıma alamadan yuğun bakıma aldılar 8 gundur yatıyojr doktor diyor doğarken zaatureymiş nefen alamıyor makınaya bağlı guyus kafesi inmiş kanında enfeksıyon cıkmış cok korkuyoruz büyle bidurum yasayaıpta iyi olan varmi
Hem tebrik hem gecmis olsun dilerim biz bebekler yogun bakima alininca bilmedigimiz icin cok korkuyoruz ama icinizi ferah tutun bir cogu Allah muhafaza olusabilecek risklere karsi tedavi cevtedbir amacli aliniyor

Ve cogu saglikli bi sekilde annelerinin kucaklarina geri donuyo icinizi ferah tutun dua edin

benim kizim 32 haftalik dogdu.1500 gr di cooookkk kahrolduk cok dua ettik ve Allahin izniyle su an 2 yasinda masallahi var binkez sukur olsun Rabbime.23 gun kaldi kuvozde makinaya bagli cok zordu ama gecti.sende umudunu yitirme sutun varsa sag sag icirsinler hastanede.en iyi ilac anne sutu insallah bebegin le guzel gunlerin olsun hic uzulme Allah yardimcisi olsun meleginin...

Bu anlattıklârının hepsi aynen hatta birebir benim oğluma da vardı ..
Yani vardı geçti ve bitti iyilesti buyudu kavuştuk
Ve su anda da yanımda uyuyor :KK46:
Merak etme annesi :KK9: çokça dua et o da iyi olacak sen bol bol hastaneye sütünu sağ ver beim oğlumun iyileşmesini hızlandıran bu olmuştu doktorum mümkün olduğunca sütünü sağ verelim iyilesecektir demişti 3 gün sonra iyileşti cihazlardan kurtuldu ben emzirmeye başlamıştım 3.günün sonunda 10 gün uhetemel iyileşme süresi demeleri rağmen ama yinede 10 gün kuvozde kaldı tedbir amaçlı

Canim hayirli olsun. 500 gr dogmus bebegi var tanidigimin. Su an ilkokula gidiyor. Seninki de gidecek insallah:)

Daha kötü olup iyileşen çok bebek var ama sen iyi olmalisin bebeğin bunu hisseder. Bizde kalmıştık hastanede önemli bisey değildi ama ben o kadar kendimi kahrettimki bebeğim daha geç iyileşti ama huzurlu annelerin psikolojik durumu bebegede yansıyor sanırım daha çabuk toparlandilar. O yüzden yanına bitkin şekilde gitme lütfen.

Mutlaka sütünü sağ , bol süt vermeye çalış, en iyi şey onun için şimdi anne sütü.
Allah yardımcınız olsun, tez vakitte şifa versin inşallah

Back