• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOĞUN BAKIMDA GÖZLERİ AÇIK UYUMAK

Kızlar babannem kalça kemiğini kırmıştı.Ertesi gün ameliyat edildi.Amaliyattan sonra 1-2 gün gayet iyiydi sonra fenalaştı kalbi durdu kalbi çalıştırıldı yoğun bakıma alındı...(tabi bunda doktorların ve hemşirelerin payı büyük,doktor amaliyattan sonra bir kere bile kontrole gelmemiş,hemşirelerde covidden dolayı ki babannemin testi negatifti solunum cihazı çıkmış babannemin odasına bile girmeyip kapıdan kardeşime tarif edip öyle taktırmışlar,davamızı da açtık doktor ve hemşirelere)
Bize gerekçe ise babannenizib ciğerlerine yemek kaçmış dediler enfeksiyon.
2 hafta oldu yoğun bakımda göremiyoruz kendinisini,durumu stabil ama ağır diyorlar,entübe ediliyormuş...Başhekim yardımcısı babamın ısrarlarına dayanamayıp babanbemin videosunu çekip babama atmış bugünde bana attılar...Çok kötüydü böyle sanki tövbe ölmüş gibi gözleri açık gözbebekleri yukarı kaymışdı ...Akrabalar diyorki acı çekiyor ondan öyle...Bende size soruyorum arkadaşlar aramızda sağlıkçı arkadaşlarımız varsa lütfen cevap yazarmısınız bu ne demek oluyor..Tıbben bir açıklaması varmı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim

Annem koroner yoğun bakımda kalmıştı. Girdiğimde herkesin gözü öyle açıktı. Anneminkileri kapatmaya çalıştım ama yine açılmıştı

Yoğun bakımdaki kişiyi odaya girip göremiyorsunuz evet ama yoğun bakım odasının bir penceresi yok mu oradan göremiyor musunuz ? Veya bazı hastanelerde monitör oluyor yoğun bakım hastalarını izleyebiliyorsunuz. Doktor video çekip göstermiş size , bu durum çok ilginç geldi bana. Yoğun bakımda diye hastayı uzaktan bile olsa asla görmeme gibi durum olur mu ya, siz bence bunu bir araştırın önce . Bir de yemek borusundan ciğere nasıl bir şey gidiyor onu da anlamadım. Bence siz bu konuları bir sağlıkçı tanıdığınız ile konuşun üstünde durun. Geçmiş olsun Allah şifasını versin
her hastanenin yogun bakim hastasini camdan izletme imkani yok devlet hastanelerinde hic yok benim bildigim.
birde varsada bilerek o imkani sunmuyorlardir
yogun bakimdaki her hastanin yakininin oralara dolustugunu dusunursek.
bur ameliyatlik hasta oluyor burda beklemenize gerek yok denmesine raen ameliyathanelerin onu tiklim tiklim oluyor genelde

Yaşlılar da kalça çıkığı ölüm nedeni olabiliyor yüksek oranda.

Benim babaannem de kalçasını kırdı ve sonra da vefat etti.
Emboli riski yüksek oluyor yaşlılarda kalça kırığı.

Fakat sizin durum değişik bu işin peşini bırakmayın.

Allah yardımcınız olsun.

Back