- Konu Sahibi hederahelixx
-
Canim 10 okuyabildim.
Sonra okursam yine haber ederim.
100 aldım siz mevcut sayıdan düşebilirsiniz. Rabbim şifa versin.
Ben 10 tane aldım. Okurum bitmese yine alırım. Çocuklarım küçük onların arkasından çok koşturuyorum canım bazen etiketleri geç görüyorum kusura bakmayın
Allah bebeğinize acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla alın kucağınıza.
5 tane okudum.
Kalan:1675
Bugün geç saatte okuyabilirim çalışıyorum 200 tane alırım şimdilik duruma göre okursam tekrar alırım olur mu
75 aldım kalan 2400
100 tane aldım. Rabbim şifa versin annesine babasina bagislasin insallah saglicakla
Kalan: 2.300
100 aldım.Allah acil şifa versin yavrunuza.
Kalan 2200
10 adet okudum, Rabbim hayirla saglikla sizlere bağışlasın amin
10 tane aldım
2180 kaldı sanırım
80 aldım
KALAN 2100
10 tane okudum 2090 kaldı , Rabbim şifa versin
40 tane okudum
Kalan 2050
10 tane okudum
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Amin, çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun140 okurum Rabbim acil şifalar versin
Kalan 1900
kalan sayı 1870kalan sayı 1900
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin yavruyaMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
50 tane alıyorumRabbim Şafi ismiyle le tecelli evladınızı size bağıslasın inşAllah güzel haberlerinizi buradan yazarsınız Allah şifalar versin 20 tane okudum
KALAN 1480
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin ben 10 tane okudum inşallah Allah kabul eder yalnız muayyen günümdeyim daha önce duaların okunabileceğini okumuştum o yüzden okudum eğer kabul olmayacağını düşünürseniz sayısını eklemeyin kalbim ve dualarım bebeğinizle dilerim sağlıkla size bağışlar rabbim.Merhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?