- 7 Kasım 2022
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi merve yerusalim
merhaba üyeler dedem 1 haftaya yakin hastane de covid tedavisi gördü 82 yasinda tam taburcu olmasini beklerken o gece oksuruk krizi tutuyor ve istifra ediyor ondan sonra derin bi uykuya dalarak horlama sesi cikartiyor, (normalde cikmayacak bi ses) ve yanina gidip seslendigimizde ses vermiyor surati ise bembeyaz hemen acil butonuna basiyoruz doktorlar geliyor kalbinin durdugunu kalp masaji yapmalari gerektigini soylerek 3 defa kalp masaji yapiyorlar ve 3 ude kalp calisiyor fakat kusmuğu kaçmiş bu yuzden de nefessiz kaliyor ve kalbi duruyor. suan bilinci kapali ve yogun bakimda 4, günü. 24 yasindayim babasiz buyudum dedemle hic ayrilmadik ayni evde yasadik hep o benim babam gibiydi napicagimi bilmiyorum hepinizden dua etmenizi rica ediyorum degerleri cok düşük suan entube solunum cihazina bagli doktorlar durumu cok kritik diyor ve cok umutsuz konusuyor. Allahdan umut kesilmez ama iyiye giden tek bir yonu yok . lütfen dua edermisiniz böyle bi durum yaşayanvarmi ? bilinci ne kadar sure kapali kalir uyandiginda her hangi bi hasar verirmi. bunlari dusunmekten icim icimi yiyor…