Yogayla ilgilenenler...

marbling

Hayalle beslen, hedefle güçlen💪
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.537
2.641
40
Günaydınnn...:KK54:
Dün itibari ile yogaya başladım. Tabi hareketlerin takibi, geçişler çok düzenli olmuyor ama başlangıçta herkesin yaşadığı şeylerdir diye düşünüyorum. Benim gibi yogaya başlamak isteyenler vardır belki ve de düzenli yoga yapıp da bize öncülük etmek isteyen birileri olur diye düşündüm..
hadi yaaa yapalım birlikte :KK23: Yalnız olsam da yapacağım tabi ki ama bir yerde bırakırım diye korkuyorum çünkü istikrarsızım..:oops: Birileri olursa motivasyon olur diye düşünüyorum.:KK45:

Günaydınnn...:KK54:
Dün itibari ile yogaya başladım. Tabi hareketlerin takibi, geçişler çok düzenli olmuyor ama başlangıçta herkesin yaşadığı şeylerdir diye düşünüyorum. Benim gibi yogaya başlamak isteyenler vardır belki ve de düzenli yoga yapıp da bize öncülük etmek isteyen birileri olur diye düşündüm..
hadi yaaa yapalım birlikte :KK23: Yalnız olsam da yapacağım tabi ki ama bir yerde bırakırım diye korkuyorum çünkü istikrarsızım..:oops: Birileri olursa motivasyon olur diye düşünüyorum.:KK45:
Ben yoga yapıyorum ama su 2 haftadir hastayim die yapamadim yogayida tele uygulama indirdm orda bakarak yapiyorum pilatese benzeyen tabki hareketleri var başlangıç orta ve zor seviye die.ben orta seviyeye gectm smdilik ilk 6 ay daha bi zorlandm bacaklsrim titredi denge hareketleri vsr dengede duramiodum smdi vucut esneyince herseyi yapmaya megilli oluosun 1 saat yoga 20 dk mekik dier 30 dk da yurume bandi yapiorm evde oylelikle sporum olusuo once yoga en son kardiyo gibi benimki boyle yanliz bi biraktin mi yarin yapaym yok baska gun die ucu kaciyo ya en sevmedigim sey

X