Yoga hakkında?????

handantek

Sudan sebeplerdir damladamla birikip bizi boğan
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
154
115
42
Arkadaşlar merhaba aranızda yoga yapan varmı?? Faydaları nelerdir?? Paylasirsaniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba aranızda yoga yapan varmı?? Faydaları nelerdir?? Paylasirsaniz sevinirim
Yoga, zayıflatma konusunda pek yeterli olmayan ama geri kalan konularda (dayanıklılık, direnç, denge, esneklik, düzgün bir duruş, sıkılaştırma...) vücudu inanılmaz geliştiren, güçlendiren, büyülü bir spor. Ve hangi spor yapılıyor olursa olsun, ona destek olarak haftanın en az 1 gününde yapılması gerekiyor bana göre. Yoga, tüm diğer spor programlarının ve egzersizlerin yapılmasını kolaylaştırıyor, kasları -gerçek anlamda- eğitiyor, vücutta hiç varolduğunun farkına varmadığınız ufak kaslarınıza bile ulaşıyor, onları çalıştırıp güçlendiriyor.

Uzun süre yoga yapan biri aşağıdaki gibi vücudunu kullanabilir, bedeninin potansiyelini keşfeder, ne kadar güçlü olduğunu fark eder, vücudumuzun aslında bizim istediklerimizi yapmak için tasarlanmış bir makine olduğunu görür, onu düzgün ve sonuna kadar kullanır, kendi sınırlarının ötesine geçer. Üstelik verdiği zihin dinginliği ile de huzur verir, yatıştırır, sakinleştirir.

evet ben haftada 2-3 gün özel yoga eğitmenimle yoga yapıyorum. etkileri şu;

-vücudum inanılmaz esnekleşti.
-kıvrımlarım belirginleşti.
-huzur doldum, hatta öyle ki sigarayı bırakmaya çok yakınım.
-iştahım azaldı.

Merhaba ben hamileliğimden beri yogaya gidiyorum. Ve farklı stiller hakkında bilgi sahibi oldum. Cidden faydaları saymakla bitmez. Kesinlikle öneririm. Özellikle İzmir Mavişehir'de bu konuda uzman bir yoga stüdyosu tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…