Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhsal şifa vs yogada aramadığım için görüş belirttim ben de.ben egzersiz olarak sormuştum çünkü manevi arınmaya ihtiyacım yok o açıdanKonuyu yoga yapmak olarak açtığınızdan dolayı durumu dinsel yöne çekmeniz hiç hoş olmamış. Yoganın kendi içinde bir felsefesi vardır ve sadece mat içinde değil mat dışında olan hayatımızdır aynı zamanda.
Spor için pilates hatta aletli pilates sizin daha çok işinizi görür. Sevgiler.
Yoga da sadece egzersizden ibaret değil. Size bu açıklanmaya çalışılmış namaz kılmak istiyorsanız zaten engel olan yoktur. Yoga namazınıza da mani değil bu aradaRuhsal şifa vs yogada aramadığım için görüş belirttim ben de.ben egzersiz olarak sormuştum çünkü manevi arınmaya ihtiyacım yok o açıdan
Çok teşekkür ederim aynen manevi şifalanma ruhsal arınma vs felsefi yönü beni de alakadar etmiyorEvet yoga egzersiz olarak işinizi görür. Ben de yapıyorum sırt ağrılarım geçti, duruşum düzeldi dik durmaya başladım. Zeynep şensoy’u tavsiye ederim. Kadın yıllardır bu işin içinde, o bile hiçbir videosunda manevi şifa olmadan yoga olmaz falan fişman dememiş. Abartmaya gerek yok. Duruş bozukluğuna ilk tavsiye pilatestir ama yoga bana daha çok keyif veriyor
Evet yoga egzersiz olarak işinizi görür. Ben de yapıyorum sırt ağrılarım geçti, duruşum düzeldi dik durmaya başladım. Zeynep şensoy’u tavsiye ederim. Kadın yıllardır bu işin içinde, o bile hiçbir videosunda manevi şifa olmadan yoga olmaz falan fişman dememiş. Abartmaya gerek yok. Duruş bozukluğuna ilk tavsiye pilatestir ama yoga bana daha çok keyif veriyor
Bir yogacı olarak ismini ilk kez duydum storylerine baktım ve sektörün bunlara da ihtiyacı var dedimBahsedilen şey abartı değil. Siz sadece streching yapıyorsunuz. Yaptığınız şeyin adı asla yoga değil. Zeynep Şensoy'a da baktım biraz, yorum yapmam hoş olmaz. Yoganın geçmişi en az 5 bin yıllık. Zeynep Şensoy icat etmedi yani.