- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
-
- Konu Sahibi essiloratte
ne işe yarıyo o ilaç
Öncelikle çok geçmiş olsun. İlaçların yan etkisi konusunda bir yorum yapamam ama bilinçli kusma isteği hiç iyi değil.
Yani şimdi özür dileyerek soruyorum kaç kilosunuz da bu kadar takıntı haline getirdiniz? İlaç kilo vermenize faydalı oluyordur mutlaka ancak kusturuyormuş yan etki yapıyor midenize, kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın? Yukarıda arkadaş blumia demiş haklı da, dalağınız böbreğiniz iflas ettikten sonra, mide-gırtlak hastalıklarına yakalandıktan sonra 32 beden olsanız neye yarar?tesekkurler midem alamaz oldu o ilaç yuzunden esim doktor soyleyemyorum yaptigimi
Geçmiş olsun kaç kilo verdiniz acaba?
tesekkurler midem alamaz oldu o ilaç yuzunden esim doktor soyleyemyorum yaptigimi
ya sanirim oyle ilac ilk baslarda dehset kusma istegi yaratti simdi aliskanlik gibi olduBu ilaç alışma evresi gerçekten zor ama birden tam olarak almamalıydın doktorun orada zorunluluğa tabi tutarak psikolojik hale getirmiş durumu. evet ilaç mide bulantısı çok yapıyor ama kusacak ve kusma isteği yaratacak kadar değil. sorunun ilaçla ilgili değil kilolu olduğunu düşünmen ve düğünün yaklaşması seni bu yola itmiş anlaşılan
sebep ilaç değil canım. sen düğünü kafanda büyütmüşsün sanırım kilolu görüneceğim diye. çünkü ilacın kilo verdirme etkisi bile bir kaç ay sürüyor. kendini kusturarak kilo vermişsin ve beynini ilaca inandırmışsın. lütfen bir doktora git ciddi sonuçlar doğurmadanya sanirim oyle ilac ilk baslarda dehset kusma istegi yaratti simdi aliskanlik gibi oldu
herkes kullanabilir mi kihayatimi zindana cevirdi gram yedirmez hale geldim insulin direncimi kırıyor pcos kaynakli fazla kilo gitmiyor onu kullanmadan
herkes kullanabilir mi ki
cok kafamda büyütüyorum düğünü nolcak boyle bilmiyorum surecten keyif alamiuorumsebep ilaç değil canım. sen düğünü kafanda büyütmüşsün sanırım kilolu görüneceğim diye. çünkü ilacın kilo verdirme etkisi bile bir kaç ay sürüyor. kendini kusturarak kilo vermişsin ve beynini ilaca inandırmışsın. lütfen bir doktora git ciddi sonuçlar doğurmadan
destek alabilirsin canım hem eşinde doktormuş sana en iyi o yardım edebilir tanıdığı iyi bir psikolog elbette vardırcok kafamda büyütüyorum düğünü nolcak boyle bilmiyorum surecten keyif alamiuorum