• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiyerek zayiflamanin yontemini buldum!!!

Yalnız günde 4 maden suyu içmek çok zararlı. Neden diyeceksiniz, çünkü maden suyu hazmı kolaylaştırıyor. Her yemekten sonra siz maden suyu içerseniz, mideyi ona alıştırıp tembelleştirirsiniz, bu sefer soda içmediğinizde mideniz sindiremez. Günde 1 tane olabilir, ama 4 çok fazla.

KESİNLİKLE KATILIYORUM.inanın aynını ben yazacaktım ki hazırını buldum. İlerleyen yıllarda çok feci hazım sorunu yaşarsınız.tıpkı sinameki çayını alışkanlık haline getirip içmeden (afedersiniz) tuvalete çıkamayanlar gibi.
ÇOK ÇOK ÇOK zararlı! Adet oldum demeseniz hamile olabilir misiniz diye soracaktım metabolizma hızınızdan dolayı çünkü soda o kadar etkili olmaz demek ki vücudunuz genç.
Bİrde soda da arada markayı değiştirmek gerekiyor.Hepsinde ayrı ayrı sodyum mineral oranı var onu dengelemek için.
Sağlıkla kalın

Bİr de sağlıksız ve aşırı tüketimle, spor yapmadan,koşmadan yorulmadan kilo vermek mümkün mü allahaşkına?
Yiyip içip öyle oturacaksın maden suyunu çakınca hopp eriteceksin mümkün değil. Mide asidiği bozulur sadece başka bir şey değil.
Öyle olsa yüzyıllardır bu kadar zayıflayan insanlar okuyup görmedi mi maden suyu mucize(!)sini de deli gibi sağlıklı beslenmeye çalıştılar?

bende aynı. çok severim sodayı. ama midemi tembelleştirmek istemediğim için çok tüketmemeye çalışıyorum. bu arada cilt için gerçekten iyi geliyor

Ben internetten bakmıştım.
Böyle meyveli sodaları durmadan içmek aşırı derecede zararlıymış.
Sadesinde zarar yokmuş ama bilmiyorum yani meyvelileri çok zararlıymış haberiniz olsun:18:

Back