Yiyerek zayiflamanin yontemini buldum!!!

benkimimki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
307
2
46
Diğer
Herkese merhaba,

Uzun zamandir araniza katilmadim. Ama bu siteyi cok takip ediyorum. Bi suredir fazlaliklarimdan sikayetciydim. Ama bir iki kilo verip tekrar aliyodum. Galiba su kaybediyodum. Simdi gelelim konuyaa.

5 hafta tatile gittim arkadaslar. Tatil boyunca keteler borekler iskenderler gece yarisi cig kofteler daha neler neler.. Normalde yemedigimden fazlasini yedim ve amaan zaten veremiyorum kilo diye dusundum. Tatil bitsin zayiflarim derken bir aliskanlik edindim tatilde: LiMONLu MADEnSuYU!!! ( ben kizilay iciyorum)
Kizlar tatil boyunca gram almamisim!
Tatil biteli 2 hafta oldu yani normal duzenime dondum. Simdi ise 61 kilodan 57 ye dustum. Tok karna 57,5. Ayrica gayette saglikli yiyorum. Kahvaltida ekmekler peynirler sucuklar salamlar. Aksamda aynen. Sadece hamur isiyle aram yok.tek kuralim yemeklerden hemen sonra limonlu soda.

AyRICA: cilt sorunu yasayanlar boyle putur puturae cildiniz. Sivilce gibi noktalar ama ucu olmayan tuhaf seylerden,, maden suyu cildimi dumduz yapti. ( leke problemimde var benim ama o malesef baska turlu hallolmali)

Tavsiye ediyorum!!! Mineral deposu ve limonla birlesince cok zatiflariyor.

Ha bu arada acaba gercekten inceldimmi yoksa terazinin bi oyunumu dedim. Bacak olcum en kalin yeri 58,5 santimden 54 olmus!

Hepinize sevgiler!!:))

Son düzenleme:
spor yaptin mi peki? benim de kilom ayni seninki gibi 61 ama 55 olmak istiyorum. acikcasi ac birakan ot sap coöp yediren diyetleri de sevmiyrm.

Hayir hic spor yapmaya vaktim yok malesef. Ama baslamak istiyorum. Ip atlamayi dusunuyorum. Evet bende o yasak bu yasak diyerek asla diyet yapanlardan degilim. Yasaklar cazip geliyo malesef. Herseyi yiyorum. Hamur isini kestim sadece. Diyet bile diyemem buna aslinda.

Sade maden suyuna mı limon atıyosun, yoksa limonlulardan mı içiyosun? Ben her gece içerim bitane içine limon sıkıp çok severim de hiç yemekten hemen sonra içmedim. Diyet yapamıyorum. Gün içersinde yoruluyorum acıkıyorum enerjm düşüyo, çalışırken çok zor. Sağol tavs,yen için :))

limonlu soda şekerli değil mi.hem her yemekten sonra mı içtin ve sade sodanın içine mi limon sıktın

Evet sade sodaya limon siktim. Oyle bir iki damla degil ama. Her siseye ceyrek limon kadar. Asla meyvelo veya limonlu soda icmeyin onlarda seker var. Yani ben gunde ortalama 4 tane iciyorum en aZ. Calisan arkadaslar eger isyerinde hazirda olsun istiyorsaniz kapakli bir siseye icine limon katip iki veya uc tane cantaniza alabilirsiniz eger acacak limon goturmek sorunsa. Su icer gibi onu icebilirsiniz. Ben cok faydasini gordum.

Ayrica insana icerdigi minerallerden dolayo enerji veriyor arkadaslar. Yorgunlugun sebeplerinden biride vitamin ve mineral eksikligi. Icerdigi asitte dogal asit diger gazli icecekler gibi yapay degil o yuZden zarari olmuyor. Ama yinede bunlar benim
Bildiklerim ve uyguladiklarim. Kimseye kotu veya yanlia bilgi vermek istemem. Zayifladiktan sonra veya en azindan belirli bir ritme girdikten sonra azaltabilirsiniz ki vucut aliskanlik yapmasin ham olmasin. Ben yaklasik 7 haftadir iciyorum. Onumuzdeki hafta gunde bir tane icmeyi dusunuyorum. Daha sonra duruma gore cogaltabilirim. Ama asla madensuyunu hayatimdan cikarmam. Sadece kiloya degil vududumada cok fayda etti cunku mineral acisindan.

du bakalim ben de uygulamaya baslarim 2gune kadar .gerci su an yuruyus de yapiyorum hangisi etki edecek acaba

Son düzenleme:
Ben hep yemeklerden sonra içerim. Bundan sonra yemeklerden sonra içeyim , keşke işe yarasa .

Valla kizlar o kadar yememe ragmen tatilde hic kilo almamisim. Simdide hamur isini yemiyorum sadece. Diger turlu canim ne cekiyosa yiyorum. Aksam gec saate birakmamaya oZen gosteriyorum sadece. Mesela durum kebap akliniza ne gelirse( normal porsiyon tabi) aksam gec olmadan yemis oluyorum. Boylece biseyden mahrum kalmiyorum. Meyve yemeyede basladim. Saglikliyim yani bu aralar. Yer yemekten sonra icin kizlar. Bide arada filan icebilirsenizde icin ben ortalama 4. Bazen 5 olur mesela. Hic diyet yapiyorum diyede dusunmeyin tera teper valla. Sadece su icer gibi icin bunu. Oyleki bazen gece 10 da acikip yedigim halde kilo almiyorum. Tabi haftada bir veya iki oldu bu durum ama kilo vermem devam etti. Yani nekadar dikkat ederseniz etkisi o kadar cok. Ama kacirsanizda hic sorun olmuyor.

çok afedersiniz ama maden suyu kabızlığa iyi geliyor mu, yani tuvalete çıkardı mı sizi günde kaç kere , tuvalet sorunum var da

çok afedersiniz ama maden suyu kabızlığa iyi geliyor mu, yani tuvalete çıkardı mı sizi günde kaç kere , tuvalet sorunum var da

sodayı bilmem ama bir bardak kaynamış suyun içine 8-9 zartin ağacı yaprağı bir tutam biberiye iki tutam yeşilçay koy biraz dinlendir demlensin süz içine çeyrek limon at ve iç yemeklerden yarım saat sonra sabah ve akşam rahatlayacaksın (kesinlikle ishal yapmıyor)umarım sanada yarar:)

deneyeceğim inşallah faydasını görürüm teşekkür ederim

benimde spor yapmaya hiç vaktim yok sabah çıkıyorum gece eve gidiyorum bu dediğini deneyeceğim kesinlikle sonuçta zarar verecek bir şey değil umarım binide zayıflatır.Birde ne kadar zaman içinde zayıfladın ve kaç kilo verdin yazarmısın gerçi bu kişiye göre değişir ama olsun yinede bir kıyaslama yapabilirim aşağı yukarı diye düşünüyorum teşekkürlerrr:))

Canim
Ben normalde 2 gunde ( bazen 3 ) anca tuvalete cikarim ama madensuyu ictigimden beri her gun :). Sabah uyandiginda ilik suya limon damlatip icmekte faydali buyuk tuvaletini yapabilmen icin.

Canim
Benim boyum 164 kilom 61 di. Dedigim gibi cok diyet yaptim bi verdim bi aldim. Dogum sonrasi kilolarim cogu gitti ama bu son 5 gitmedi bi turlu. Bide cok kolay kilo alan bi yapim var malesef. 2 gun fazla yesem hemen belli olur. Ama dedigim gibi gram almamisim tatilde ya hayret ediyorum.
Omru hayatimda yemedim o kadar gunluk. Tatil bitincede normal
Yemeye basladim. Yani abartmadan tabi. Gunluk bir paket cikolata filan yok yani. Kahvalti ogle yemegi aksam yemegi ve aralarda canim
Ne istiyosa normal olcude yedim. Ama maden suyu limonla icinde Zaten canim fazla biseyde istemedi. Zorla yedigim ogunlerim
Oldu. Iki gundur adet donemimdeyim. En son kilom 57 di. Yani 61 den 57 ye dusmusum 2 haftada filan assagi yukari. Su an tartilsamda sonuc yaniltici olabilir. Ama simdi bile aslinda
Gayet memnunum. Hic zorlanmadan 4 kilo. :) uzun oldu cnm baska sormak istedigin varsa sorabilirsin.

Zaten insan burada sorduğu sorulara ayrıntılı cevap bekliyor cnm teşekkür ederim cevapladığın içinnn:))

Yalnız günde 4 maden suyu içmek çok zararlı. Neden diyeceksiniz, çünkü maden suyu hazmı kolaylaştırıyor. Her yemekten sonra siz maden suyu içerseniz, mideyi ona alıştırıp tembelleştirirsiniz, bu sefer soda içmediğinizde mideniz sindiremez. Günde 1 tane olabilir, ama 4 çok fazla.

Ben de severek içerdim ama zayıflatacağını düşünmiyodum. Sen dedikten sonra gittim beypazarı maden suyu aldım kendime :)) her gün bi tane içiyorum ama ya öğlen ya akşamları. içine de yarım limon sıkıyorum. 4 tane demişsin ama o kadarına ben cesaret edemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…