• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yırtılma?

aryaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
5
0
16
Antalya
mrblar
napmam gerektiğini hiiç bilmiyortum psikolojim tamamen bozuldu düşünmekten..

nişanlimla gecen cumartesi beraber kaldık. öncelikle yüzeysel bişeyler yaşarken bianda neoladuğunu anlamadan vajen bölgesinde acıma hissi uyandı bende ve 2 yıl öncede bana dideltis uterus teshisi koydula o gecede nişanlıma bu durumdan bahsettim . vajina bölgesindeki ağrım nişanlim kendini ittirdikçe de fazlalaştı ve kendimi çok kastım ayağa kalktığimda çarsafta hafif kahverengimsi çok belli belirsiz lekeler vardı . ama vajina bölgemdeki ewe gittiğim zaman dahada artınca o bölgeye baktım ve vajina cewresindeki yuvarlak olan alanın birazcık yırtıldığını ve ve yırtılan bölgeden halan kan geldiğini farkettim sürekli yanma hissi var . ben napcam acaba bekaretle ilgili bi durummudur yoksa sadece o yuvarlak alandaki yırtılmadan dolayımı bi kanamadır bu

mrblar

nişanlimla gecen cumartesi beraber kaldık. öncelikle yüzeysel bişeyler yaşarken bianda neoladuğunu anlamadan vajen bölgesinde acıma hissi uyandı bende ve 2 yıl öncede bana dideltis uterus teshisi koydula o gecede nişanlıma bu durumdan bahsettim . vajina bölgesindeki ağrım nişanlim kendini ittirdikçe de fazlalaştı ve kendimi çok kastım ayağa kalktığimda çarsafta hafif kahverengimsi çok belli belirsiz lekeler vardı . ama vajina bölgemdeki ewe gittiğim zaman dahada artınca o bölgeye baktım ve vajina cewresindeki yuvarlak olan alanın birazcık yırtıldığını ve ve yırtılan bölgeden halan kan geldiğini farkettim sürekli yanma hissi var . ben napcam acaba bekaretle ilgili bi durummudur yoksa sadece o yuvarlak alandaki yırtılmadan dolayımı bi kanamadır bu

Canim kizlik zari zaten o yuvarlak alandir.. Eger nisanlin zorladiysa seni uzmek istemem ama kizlik zarin zarar gormusdur bu durumda. Egerki o halka yirtildiysa. Ama tamamen yirtilmadiysa tam bir iliskide yine kan gelebilir..

iç alan değil zaten o dış kısımda kalan yer ve adetimde gecikti 28.05 te olmam gerekirken

Kizlik zari 1,5 cm iceridedir bilemiyorum ama zarar gorme ihtimali var bence.. Bi jinekologa gorunmelisin. Peki hamile kalma ihtimalin varmi ? Kac yasindasin ?

Konu hakkında pek bilgi sahibi değilim.
Fakat benden tavsiye, bir jinekolağa gitmendir.
Eğer ağrın acın veya hala kanama gibi bir durumun var ise...
Sana en iyi cevabı bir doktor verecektir..

net cevap alabilmen için doktora gitmen lazım canım.
sakin ol dünyanın sonu değil,olumluda olsa olumsuzda olsa bu senin yaşadığın olayın bir sonucu.

eğer bekaretine bişey olduysa üzülmene gerek yok BENCE canım. ama ağrın varsa ve halen ufak ufak kan geliyorsa enfeksiyon falanda olabilir. birde senin şimdi bu olayın stresiyle de adetin gecimiş olabilir. nişanlınla beraber bir jinekoloğa gidin derim.. yanında destek olsun sana..

korkma.hala 'laik' bir ülkeyiz. son demlerimiz de olsa.

şimdi bu fırsatı kullan. maddi durumunu bilmiyorum ama nişanlın ne yapsın ne etsin bulsun. rahat etmen açısından özel bi yerde git randevunu al. doktor veya hemşireyle mi daha rahat edersin bilmiyorum. git durumu tek tek anlat aynen bize yazdığın gibi.

benim fikrimi sorarsan, tam nereden bahsettiğini anlamadım. dışındaki yuvarlak yırtıldı ne demek canım hiç bir fikrim yok. kızlık zarı kendin bacaklarını iyice ayırıp dudaklarını elinle tutup ıkındığın zaman görebileceğin kadar yüzeyde bir organ. bunu bana bizzat jinekolog anlattı ve ben kistik bi durum endişesiyle muayene olmaya gitmeme rağmen bana kızlık zarıyla ilgili de çok güzel bilgiler vermişti. ben sana bu kadarını söyleyim. sen artık kendin bilirsin ne olup olmadığını. ama doktorlarımıza güven. çekinme.

bir de canım acı duymana rağmen neden devam ettin birlikteliğe? kendini böyle zorlama. herşeyin bir zamanı var.

iyi şanslar canım.

valla bazen insanları anlamakta zorluk çekiyorum.daha öncede foruma bu gibi mesajlar çok yazıldı. arkadaşım madem bekaretine zarar gelmesinden korkuyorsun neden birlikte oluyorsun. yada birlikte oldun bekareti hala neden sorun ediyorsun:20: anlattığına göre bekaretin gitmişe benziyor. dua et de hamile olmayasın:20::20::20::20:

ya arkadaşlar ilişkiye falan dewam etmedim çok canım yandıği için nişanlimi ittirdim ayağa kallktım, korkum şunada adetimin 1 hafta gecikmesi zaten çift rahim teşhisi koyuldu buda benim için ayrı bi sorun yuvarlak kısım dediğim alan içi dudaktan sonra gelen alan vajen içine girmeden olan koruyan kaplayan kısım orasının sol tarfının kenarında 2/3 cm kadar bi yırtık mevcut..ve şuanda bakıldıği zaman o vajen içi beyaz bi tabakada öncede mi böleydi die düşünüyorum ama bi fikrim yok

mrblar

Anlattıgn duruma göre bence bozulma var .birazcık falan degil basbaya yırtılms iste adet kanı gibi şakır şakır kanamasnı bekleme.bi hafta sonra ilskye grsn yne biraz kan gelir.ama dahda gelmez.1 2 ay sonra falan.

banada bekaretin gitmiş gibi geldi ama farklı bi yırtıktan bahsediyorsun nişanlınınki neymiş anlamadımki neşter görevi görmüş sanki vajinayı yırtmış atmış.
şimdi burda kimse anlamadı neresi yırtıldı niye yırtıldı sen en iyisi bi jinekologa git senin hem fiziksel hemde ruhsal durumuna bu iyi gelecektir.
biz sana anca bunu diyebilmekle yardımcı olabiliriz canım.

kızlar size bir sorum olucak peki kızlığının bozuldugundan emin olan birinin sert ilişki sırasında vajinasının yırtılması kanaması, 2 3 gün o kanamanın damla damla seklinde devam etmesi enfeksiyon riski tasır mı yoksa vajinada sadece bir yırtılma oluşmuş ve kapanmıs mıdır. bir yerde okumustum doğumda da yırtılan vajinanın dikilmesi gerekirmiş dikilmediği taktirde sık sık enfeksiyon kapma riski olabilirmiş. şimdi bu hangisine giriyor konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yazsınlar lütfen ...

Back