Yırtıldı mı adet kanı mı?

BayanDD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
68
82
38
26
Adetim bittikten bir gün sonra sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik üstümde çamaşırım vardı her hangi bir girme olmadı oda bende hissetmedik ama sonra baktığımda kan gelmişti eresi gün azda olsa yine kan geldi adet kanı olduğunu düşünüyorum ama emin olmadım bekaret kanı olsa iki gün sürmez diye biliyorum sizce yırtılmış mıdır yırtılmamış mıdır ?aynayla baktığımda bir tabaka girişi kaplıyorda gözüküyor ama emin olamadım yinede!!

Korkma kızlık zarı dediğin şey okadar kolay yırtılmaz rahat ol içine girmeden hiç bir şey olmaz

Eğer sürtünme yolu ile kızlık zarın bozulduysa rekorlar kitabına girersin, ayrıca madem zarınızın en ufak şeyden bile bozulmasından korkuyorsunuz , öpüşmekten öteye gitmeyin yahu.Ya da bu konular hakkında az bilgi sahibi olun. Aksi takdirde sorulan sorular komik oluyor.
Sevgiler

O gelen kan adet kanıydı o zaman?

içine girmediyse yırtılmamıştır. Adet bittikten hemen sonra cinsel aktivite, masturbasyon vb yapıldığında yeniden hafif bir kanama olabiliyormuş normalmiş.

Bir anlık hevesle ilişkiler yaşanıyor sonra diktircek doktor aranıyor sizde onlardan olmayın erkekler ilişkilerinin arkasında durmaz dostane :)

Bir anlık hevesle ilişkiler yaşanıyor sonra diktircek doktor aranıyor sizde onlardan olmayın erkekler ilişkilerinin arkasında durmaz dostane :)
Size hak veriyorum ve emin olun aklım başıma geldi yırtılma yok sadece zedelenme var oda sorun yaratmıyor ilk gece kanama yaparmış bir musubet bin nasiyattan iyimiş dedikleri bu sanırım

Size hak veriyorum ve emin olun aklım başıma geldi yırtılma yok sadece zedelenme var oda sorun yaratmıyor ilk gece kanama yaparmış bir musubet bin nasiyattan iyimiş dedikleri bu sanırım
Soyledigimi sakin yalnis anlama asla kırmak için yazmadım ama gerçekten erkekler bu gibi durumlarda arkada durmuyor burada öyle paylasimlara denk geldim asla kinamam bayaniz sonuçta herkesin imtihanı farklı bununla geçmiş olsun sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…