Anket Yirmilik dişleriniz nasıl çıktı?

Yirmilik dişleriniz nasıl çıktı?

• Bozuk bir şekilde çıktı

OY: 3 15,8%
  • Düzgün çıktı ama diğer dişler zarar gördü

OY: 15 78,9%
  • Yaşım gereği çıkmadı

OY: 1 5,3%

• Ankete Katılan
    19
18 yasimda 4 tane birden cikti. Beni mahvetti. Yamuk cikti. Yani yanlamasina cikti. Hala da cekiyorum. Cektirmek de istemiyorum...

1 i Kök dişimi çektirince çıktı :) diğeri arada şişip yara oluyor ama yer bulamadığı için çıkamıyor.

20 geçerli yıllar yıllar oldu ama henüz gelmediler . Geçen sene bir tanesinin hafif çıktı ama hala devamı gelmedi , dilimle dokununca hissediyorum sadece .

şu yaşımdayım,yirmilik diş falan görmedim
hatta 24 dişim var,hiç diş çektirmedimde,neden benim dişlerim az acaba
çocukların dişlerini sayıyorum onlarınki bile benden fazla 28 tane : )
daha 24 dişli kimseyi görmedim,sanırım ağız içinin,damak yapısının dar olmasıyla alakalı
diş hekimine bi gün sorucam,hiç gelmedi aklıma sormak
onlarda bişey demedi,gerçi bizim ailede herkes 28 dişli
kimsenin yirimilik dişi yok
ama eşimin tam 32 dişi var maşallah : ) öyle eğrilik falanda yok
sırayla dizili.

28 yaşındayım henüz 20 lik dişlerim çıkmadı,erkek kardeşim 18 yaşında hepsini çıkardı ama çok çekti ağrı ateş vb.

Diğer dişleri sıkıştırdılar daha çok(üsttekiler artık yok ama çürükten).

31 yaşındayım 1 tane çıkmış ben anlamadım doktor gördü hemen çekildi gitti yine göremedim :)
1 tanesi çıkmış ama dışarı değil,,, çene kemiğine yapışmış röntgende gördüm yere paralel yatıyor uslu uslu.. o orada duracakmış..
diğer ikidsi yok.. doktor çıkmazlar artık muhtemelen dedi..

23 yaşındayım sonuncusu geçtiğimiz aylarda çıktı daha diğerleri daha önceden çıkmıştı.Herhangi bir kayma falan yapmadı şükürki.Yalnız boyları diğer azı dişlere oranla kısa kaldı büyümeyecekler sanırım daha fazla,şuan hala sağlamlar ilerde dökülürmü bilemiyorum.

iki dişim tam çıkmadı onun haricinde düzgün fakat alt dişlerden 2 tanesinde yamulma oldu

yirmilik dişlerim çıkamadı.. Ameliyatla aldırdım ve benim için çok kötü bir tecrübeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…