- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
- Konu Sahibi Kardelenzeynepp
-
Ay daha çok korktum şimdiÖncelikle geçmiş olsun. Ben de iki sene önce yirmilik dişlerimi çektirdim. Benimkiler çıkmamıştı, gömülüydü.
Doktorun biri sag taraftaki dişimi matkapla oya oya kıra kıra çıkardi. 10 gün kendime gelemedim.
Ama başka bir doktor sol tarafi neşterle 5 dakikaya çıkardı. Iki güne toparladım.
Doktorunu iyi seç, nasıl çekileceği konusunda iyice konuş.
Gömülü değilse korkacak bir şey yok.Ay daha çok korktum şimdi
devlet hastanesine gitmek zorundayım özel çok pahalı azı dişi gibi benimki gömülü değil inşallah kolay çeker
Gömülü değilse korkacak bir şey yok.
Bir de korkunun ecele faydası yok. Ne kadar ertlersen daha çok başına bela olur. Bir an önce çektir.
Ameliyat derken anestezi yani, iğne yaniMerhaba benim ki ikisi de tam gömülüydu Ameliyat ile aldırdım. His olmuyor çekilirken biraz zorluyorlar. Sizde dikiş olmayacak daha rahat atlatırsınız. 1 haftaya kalmadan iyileşirsiniz
Devlet hastanesi doktoru nasıl seçiçemki aslında kendim seçtim sadece isim seçebiliyorsun nerden mezun olduğu yazmıyor4 tane yirmilik diş çektirmiş biri olarak söylüyorum. Eğer dişin gömülü değilse ve doktorun yirmilik dişten anlayan biriyse uyuşturarak normal diş çeker gibi çekiyorlar birde iltihap, yara falan olmaması lazım o zaman ilaç verip düzeldikten sonra çekiyorlar. Ben diş çektirdikten sonra uyuşukluk geçmeye başladığı zaman daha ağrım olmadan ağrı kesici içiyodum ki geçene kadar anca etki etsin böylece daha az ağrı hissediyorsun yani normal diş çektirmekten hiçbir farkı yok ama burda doktor önemli tabi doktorunu iyi seç.
Anestezi değil ama uyuşturucu etkili iğneler. Yani şöyle düşünün damağı yarip en alt kısımdan çıkmayan ve yana doğru büyüyen dişi aldılar. Ve 4 dikiş attılar. Gömülü daha zor oluyor. Benim başıma bir takım olumsuzluklar da geldi ama anlatmayacağımAmeliyat derken anestezi yani, iğne yaniiğneden pek korkmuyorum aslında herkes iğneden korkar
kütür kütür ses geliyo çekilirken hele yirmilik ,toplam doktor eline kerpeteni aldığıyla çekmesi kaç dakika sürüyor
Devlet hastanesi doktoru nasıl seçiçemki aslında kendim seçtim sadece isim seçebiliyorsun nerden mezun olduğu yazmıyor
Ayyy ne acı geçmiş olsunAnestezi değil ama uyuşturucu etkili iğneler. Yani şöyle düşünün damağı yarip en alt kısımdan çıkmayan ve yana doğru büyüyen dişi aldılar. Ve 4 dikiş attılar. Gömülü daha zor oluyor. Benim başıma bir takım olumsuzluklar da geldi ama anlatmayacağımsiz şanslısınız uyuşturup alacaklar iğne vururken biraz acı olabilir ama uyuşturunca birşey kalmıyor. Ses geliyor evet. Dakikası sizin dişinizin köküne bağlı bişey ama uzun sürmez. Korkmayın
Galiba çarşamba gideceğim doktorda çekmeyecek öyle tahmin ediyorum bana başka bir doktora randevu verecekBende devlet hastanesinde çektirmiştim. İlkin bende senin gibi bulduğum herhangi bir doktora randevu almıştım doktor ben çekemem dedi ordaki başka doktorun adını verdi yirmilik dişe o bakıyo dedi ona randevu al sonra ben o dediği doktora randevu bulamayınca yine aynı hastanede başka doktora randevu almak zorunda kaldım oda çekmedi ve önceki doktorun söylediği doktoru dedi oda. Bi daha zar zor o doktoru buldumda öyle çekti. Hatta bi dişimde iltihaplanma vardi o zaman cekmemisti ilac vermisti iltihabi gecince gel hemen cekilmesi lazim dedi sonra gittigimde yillik izine cikmisti bu doktor o yuzden baska doktora gittim adam bana niye geldin ben nasil cekicem o disi diye bana soylendi korka korka cekti valla. O yuzden arastir oyle randevu al sonra git gel yasama benim gibi derim.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun şimdi den. Emin olun oraya oturup işlemi yaptırınca bu kadar miymiş bu kadar stres yapmama değmedi diye düşünürsünüz. Devlet hastanesi ıyi bir tercih. Ben birinciyi özelde yaptırdım ve rezil oldum.Ayyy ne acı geçmiş olsun
ama işte dişkorkuyoruuummmmm
Teşekkür ederimTeşekkür ederim size de geçmiş olsun şimdi den. Emin olun oraya oturup işlemi yaptırınca bu kadar miymiş bu kadar stres yapmama değmedi diye düşünürsünüz. Devlet hastanesi ıyi bir tercih. Ben birinciyi özelde yaptırdım ve rezil oldum.
YaaaTeşekkür ederim
aslında acıya dayanıklıyım geçen hafta kürtaj oldum çok talihsizlik yaşadım acı çektim
bu dişlerde üstüne üstlük oldu hayırlısı olsun
Teşekkür ederim aminnYaaa❤ geçmiş olsun size bol bol Allah şifa versin. O zaman bu dişler size viz gelir tiz gider diyelim. Konu ağız olunca insan 2 kat fazla korkuyor
Inşallah güzel haberinizi bekliyoruz o zamanTeşekkür ederim aminn
aynen öyle Çarşamba yazarım inşallah buraya çektirdimm veee çok kolay hiç acımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?