• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmıs saçlara kesin çözüm !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

japon_ozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
62
1
46
İzmir
kızlar hepımız kırık bakımsız saclardan bıktık anladıgım kadarıyla kestırmek ıstemıyrsanız eger en buyuk onarıcı yontem sampuanın ıcıne sarımsak atın 1 ay 2 ay duzlestıırıcıyı hayatınızdan kldırın ben duzlestırıcısız yapamam dıyorsanız eger aynanın krsısına gecın kendınıze kıwırcık sacın daha yakısıcagını goruceksınız zaten :72:

kızlar hepımız kırık bakımsız saclardan bıktık anladıgım kadarıyla kestırmek ıstemıyrsanız eger en buyuk onarıcı yontem sampuanın ıcıne sarımsak atın 1 ay 2 ay duzlestıırıcıyı hayatınızdan kldırın ben duzlestırıcısız yapamam dıyorsanız eger aynanın krsısına gecın kendınıze kıwırcık sacın daha yakısıcagını goruceksınız zaten :72:

sarımsak kokmaz mı?

ewt bıraz kokusu war ma guzellık ıcın degmezmı kı bnyodan sonra sacınıza kullndıgınız bakım urunlerı ıle koku falan ortadan kalıyorrr :)

şampuanıma sarımsak kattım ama çok da yararı olmadı ya da ben henüz hissedemedim. kokusu olmasın diye 2. şampuanlanmamı başka bir şampuanla yapıyorum.

Back