• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlara 15 dk.da saç kremi ile çözüm...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım kuru kuru fayda eder mi bilmem..
fakat saçıma 24 saat içinde evde 3 kez boya ve röfle işlemi yaptım..
saçlarım artık iyice sertleşmiş ve birbirine girmişti..
bu işlemi her duşta yaptım ve yumuşadılar..taramada sorun yaşamadım..

hmm evet kuruyken sacıma nufuz edemedi krem galiba düşününce mantıklı geliyor gercekten cok bekletince yumusaması

kizlar herzaman bu kadar bol zamanimiz oluyor maalesef :( ben glissin pembe sisede olan durulanmayan sac spreyine bauiliyorum hem sacta cok uzun sure de kalmis oluyor,,, hatirlatayim dedim :))

Ben şimdi yani bir saç kremi aldım, çok yoğun gözüküyor. İçinde de argan ve shea yağı varmış. İki dakikada sürülüp durulamaya kıyamayacağım sanırım onu bu şekilde bekleterek kullanacağım

waaaooouuuwwwww :53:
bende saç kremini sürer sürmez yıkarım saçlarımı :26: demek bekletmek gerekiyo.
ama birazda saç tipiyle alakalı benimki zaten nemli öyle kabarmayan elektriklenmeyen tipe sahip.Sadece galga sorunum var ve düzleştirmem zamanımı alıyor.Belki saç kremini daha fazla bekletirsem düzleştirme işide daha az zaman alıcak :32:

waaaooouuuwwwww :53:
bende saç kremini sürer sürmez yıkarım saçlarımı :26: demek bekletmek gerekiyo.
ama birazda saç tipiyle alakalı benimki zaten nemli öyle kabarmayan elektriklenmeyen tipe sahip.Sadece galga sorunum var ve düzleştirmem zamanımı alıyor.Belki saç kremini daha fazla bekletirsem düzleştirme işide daha az zaman alıcak :32:

şekerim,siyah gliss in saç kremini tavsiye ederim gayet güzel yapıyor..düzleştirici bile yağ gibi kayıp gidiyor..
benimkiler hem elentrinkleniyor,hemde dalgalı bunu yapınca daha başedilir oluyor..:34:

benim saçlarımda çok yıprandı, kestirdim.. ben syossun şampuan ve saç kremini kullanıyorum pantene aqua ligt aldım geçenlerde, 3ünüde çok beğendim:16:

Back