kızlar....çoğumuzun derdi, boyadan yıpnamış saçlar..
Ben de saçlarımı açtırdım, istediğim renk olmadı ama, neyse dedim 1 ay kullandım..
1 ay sonra saçımı, eski saçımın rengine boyamak istedim ama, renk oturmadı ,diplerde sorun oldu..
2 gün sonra tekrar boyadım.dolayısı ile saçlar iyice çalı gibi oldu..elektriklenmiş,pişmaniye vari bişey oldular..:44:
allahtan kopma falan olmadı,yanmış falan da sayılmaz, orta derecede yıpranma oldu...
saçıma bemix,bepanten ampul ve hazır saç bakım yağından oluşan herkesin bildiği o karışımı yaptım..
beklemeye başladım...
Ve nette çözümler ararken bir yazı gördüm..ünlü bir saç tasarımcısının tavsiyesi..
Tüm bayanların unutmaması gereken bir şey var, eğer saçlarınıza açıcı kullanılıyorsa tıpkı çamaşır suyu kullanılan çamaşırlar gibi mutlaka yumuşatıcı kullanmalısınız. Herhalde kadınlar artık saç kreminin önemini daha iyi anlarlar diye düşünüyorum. Evet kuaförler saçları bazen yıpratabilirler ama sıradan bir saç kremini her yıkamada 15 dakika saçlarınızda bekletirseniz orta derecede yıpranmış keçe gibi olan saçlar rahatlıkla taranabilir ve birkaç hafta içinde normale döner.
alıntıdır...
neyse..ben bakımı yaptım,daha önceden aldığım Gliss in gliss ultimate repair serisinin saç kremini 15 dakıka saçımda beklettim...
saçımı kuruttum ve test etmek için bir de düzleştirdim...
hakkaten bu duruma sevindim,görüntü olarak ta iyiydi,yumuşaklık olarakta..:108::108:
hatta saçımı açtırmadan önce düzleştirdiğim saçlarımdan daha kalıcı oldu düzleştirmem de...
inşallah sizlerinde işine yarar..sonuçta herkes saç kremi kullanıyor, 3 dakika değilde 15 dakika bekletince farkı göreceksiniz..
sanki define bulmuş gibiyim..:119:
2.denememi pantene aqua light ın kremiyle yapacağım..
Canım evet sana katılıyorum. Saç kremlerini ve maskeleri ne kadar bekletirsen o kadar iyi sonuç alıyorsun. Özellikle de kuru saçlar için olanları. Ne zamandır başlık açayım diyordum, sen açıp paylaşmışsın iyi olmuş.
Ben bazen saçımı yıkamadan ıslatıp yarım saat de beklettiğim oluyor, kremi sevdiğim yağlarla karıştırıp
evet canım, ilker yavrutürk ün önerisi.evt ilker yavrutürkün tavsiyesi bu ama her banyoda uygulayamıyorum maalesef aceleciliğimden sürüp yıkıyorum hemen..
önce saçlar yıkandığına göre, kremi de sürüp duşa devam edilir, saçta durabildiği kadar kalır..15 dkk cok uzun bı sure ben dus alırken bıle okadar vakıt gecırmıyorum banyoda
Ben de deniycem bugun. Umarim ise yarar. Tskler bilgi icin.. Ben 3 dkya tahammul edemezdim bakalim 15 dk ugrasicak bisiler bulabilicemmi banyo da
kesinIikIe sac kremi nekadar cok kaIırsa sacta etkisi okadar iyi oIuyo
tesekkürIer payIasım icin
ben bir kere yaptım bunu..ama kuru kuru sürdüm maske sürer gibi öyle beklettim 15 dk..sonuctan pek memnun kalmadım ben hiç bişey değişmedi ama bunun nedeni 1.si kuru kuru sürmem 2.yse sac kremim elidor bukleli saçlara olan bukleleri belirgin hale getiren krem..onarıcı değil yani..bu yüzden ben memnun kalmamıs olabilirim ama dayanabilirsem dustayken deneyim bir 15 dk bekletmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?