• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlara 15 dk.da saç kremi ile çözüm...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

TatLiGaci

Heidi ve kankileri
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
14.249
94
413
kızlar....çoğumuzun derdi, boyadan yıpnamış saçlar..:25:

Ben de saçlarımı açtırdım, istediğim renk olmadı ama, neyse dedim 1 ay kullandım..
1 ay sonra saçımı, eski saçımın rengine boyamak istedim ama, renk oturmadı ,diplerde sorun oldu..
2 gün sonra tekrar boyadım.dolayısı ile saçlar iyice çalı gibi oldu..elektriklenmiş,pişmaniye vari bişey oldular..:44:
allahtan kopma falan olmadı,yanmış falan da sayılmaz, orta derecede yıpranma oldu...:15:

saçıma bemix,bepanten ampul ve hazır saç bakım yağından oluşan herkesin bildiği o karışımı yaptım..
beklemeye başladım...
Ve nette çözümler ararken bir yazı gördüm..ünlü bir saç tasarımcısının tavsiyesi..

Tüm bayanların unutmaması gereken bir şey var, eğer saçlarınıza açıcı kullanılıyorsa tıpkı çamaşır suyu kullanılan çamaşırlar gibi mutlaka yumuşatıcı kullanmalısınız. Herhalde kadınlar artık saç kreminin önemini daha iyi anlarlar diye düşünüyorum. Evet kuaförler saçları bazen yıpratabilirler ama sıradan bir saç kremini her yıkamada 15 dakika saçlarınızda bekletirseniz orta derecede yıpranmış keçe gibi olan saçlar rahatlıkla taranabilir ve birkaç hafta içinde normale döner.

alıntıdır...

neyse..ben bakımı yaptım,daha önceden aldığım Gliss in gliss ultimate repair serisinin saç kremini 15 dakıka saçımda beklettim...
gliss-ultimate-repair-sam.jpg

saçımı kuruttum ve test etmek için bir de düzleştirdim...:28:
hakkaten bu duruma sevindim,görüntü olarak ta iyiydi,yumuşaklık olarakta..:46::108::108:
hatta saçımı açtırmadan önce düzleştirdiğim saçlarımdan daha kalıcı oldu düzleştirmem de...

inşallah sizlerinde işine yarar..sonuçta herkes saç kremi kullanıyor, 3 dakika değilde 15 dakika bekletince farkı göreceksiniz..
sanki define bulmuş gibiyim..:119:
saçlarımı kuruttuktan sonra uçlara pantene aqua light sprey le spreyliyorum
pantene-aqua-light-lightweight-nourishing-mist-150ml-24226283.jpg

2.denememi pantene aqua light ın kremiyle yapacağım..:34:

Son düzenleme:
Canım evet sana katılıyorum. Saç kremlerini ve maskeleri ne kadar bekletirsen o kadar iyi sonuç alıyorsun. Özellikle de kuru saçlar için olanları. Ne zamandır başlık açayım diyordum, sen açıp paylaşmışsın iyi olmuş.

Ben bazen saçımı yıkamadan ıslatıp yarım saat de beklettiğim oluyor, kremi sevdiğim yağlarla karıştırıp

evt ilker yavrutürkün tavsiyesi bu ama her banyoda uygulayamıyorum maalesef aceleciliğimden sürüp yıkıyorum hemen..

kızlar....çoğumuzun derdi, boyadan yıpnamış saçlar..:25:

Ben de saçlarımı açtırdım, istediğim renk olmadı ama, neyse dedim 1 ay kullandım..
1 ay sonra saçımı, eski saçımın rengine boyamak istedim ama, renk oturmadı ,diplerde sorun oldu..
2 gün sonra tekrar boyadım.dolayısı ile saçlar iyice çalı gibi oldu..elektriklenmiş,pişmaniye vari bişey oldular..:44:
allahtan kopma falan olmadı,yanmış falan da sayılmaz, orta derecede yıpranma oldu...:15:

saçıma bemix,bepanten ampul ve hazır saç bakım yağından oluşan herkesin bildiği o karışımı yaptım..
beklemeye başladım...
Ve nette çözümler ararken bir yazı gördüm..ünlü bir saç tasarımcısının tavsiyesi..

Tüm bayanların unutmaması gereken bir şey var, eğer saçlarınıza açıcı kullanılıyorsa tıpkı çamaşır suyu kullanılan çamaşırlar gibi mutlaka yumuşatıcı kullanmalısınız. Herhalde kadınlar artık saç kreminin önemini daha iyi anlarlar diye düşünüyorum. Evet kuaförler saçları bazen yıpratabilirler ama sıradan bir saç kremini her yıkamada 15 dakika saçlarınızda bekletirseniz orta derecede yıpranmış keçe gibi olan saçlar rahatlıkla taranabilir ve birkaç hafta içinde normale döner.

alıntıdır...

neyse..ben bakımı yaptım,daha önceden aldığım Gliss in gliss ultimate repair serisinin saç kremini 15 dakıka saçımda beklettim...
saçımı kuruttum ve test etmek için bir de düzleştirdim...:28:
hakkaten bu duruma sevindim,görüntü olarak ta iyiydi,yumuşaklık olarakta..:46::108::108:
hatta saçımı açtırmadan önce düzleştirdiğim saçlarımdan daha kalıcı oldu düzleştirmem de...

inşallah sizlerinde işine yarar..sonuçta herkes saç kremi kullanıyor, 3 dakika değilde 15 dakika bekletince farkı göreceksiniz..
sanki define bulmuş gibiyim..:119:

2.denememi pantene aqua light ın kremiyle yapacağım..:34:

Ben de deniycem bugun. Umarim ise yarar. Tskler bilgi icin.. Ben 3 dkya tahammul edemezdim bakalim 15 dk ugrasicak bisiler bulabilicemmi banyo da :60:

Canım evet sana katılıyorum. Saç kremlerini ve maskeleri ne kadar bekletirsen o kadar iyi sonuç alıyorsun. Özellikle de kuru saçlar için olanları. Ne zamandır başlık açayım diyordum, sen açıp paylaşmışsın iyi olmuş.

Ben bazen saçımı yıkamadan ıslatıp yarım saat de beklettiğim oluyor, kremi sevdiğim yağlarla karıştırıp

:13:

evt ilker yavrutürkün tavsiyesi bu ama her banyoda uygulayamıyorum maalesef aceleciliğimden sürüp yıkıyorum hemen..
evet canım, ilker yavrutürk ün önerisi.:31:.
bende aceleciyim,:34: ama yıpranınca saçlar, mecburen denemek zorunda kaldım..:31:

15 dkk cok uzun bı sure ben dus alırken bıle okadar vakıt gecırmıyorum banyoda :32:
önce saçlar yıkandığına göre, kremi de sürüp duşa devam edilir, saçta durabildiği kadar kalır..:31:
Ben de deniycem bugun. Umarim ise yarar. Tskler bilgi icin.. Ben 3 dkya tahammul edemezdim bakalim 15 dk ugrasicak bisiler bulabilicemmi banyo da :60:

uğraşacak bişey mi...:1::1:..sen çok yaşa...:23:
dediğim gibi ,önce saçlardan başlayıp, duşla devam ettiğimize göre, krem ne kadar kalırsa kÂrdır..hatta duştan çıkıp havluyu bornozu giyip, saçlarımızı durulamayı en sona bırakınca sonuca ulaşırız..
kadınlar isterse herşeyi yapar benceee:34::34:

ben saç kremi uzun süredir kullanmıyodum 1 ay oldu olmadı wellanın saç kremini aldın ve kullanyorum çok memnunum.geçen hafata saçlarımı boyattım.biliyosun boya insanın saçını bira sertleştiriyo ve mutlaka saç kremi kullanmak gerekiyo ve hakikaten yumuşacık yapıyo. ben bekletmiyodum hemen yıkıyodum ama bundan sonra hep bekteticem bakalım etkisi nasıl olucak

bunu bende duymuştum ama sabırsızız ya bekleyemiyoruz o kadar biraz fazla kalsa gerçekten daha etkili oluyor
teşekkürler.. :16:

kremi sürüp bekletelim kızlar..kaybedecek bişey yok..:16:
kremlemeyi duş sonuna değil, saçları yıkadığımız gibi yaparsak zaman kazanırız..:46:
bende şampuanlayıp, şampuanla saçımı bekletiyordum öyle duşa devam ediyordum..
şimdi kremle devam edicem..:24:

kızlar..dün akşam panten aqualight krem ile yaptım..o da iyiydi ...
fakat,gliss ultimate repair ile yaptığım kremleme 1-2 tık daha iyi oldu..bilginize..:16:

ben de saç kremini bakım ürünüymüş gibi yarım saate yakın bekletiyordum saçımda eskiden. öyle bir etkisi olmamıştı malesef:31:

Son düzenleme:
o bildiğimiz yağlı bakımları geceden saçıma sürüp yatıyorum. ertesi günde banyoda saçımı şampuanladıktan sonra bitkisel saç kremimi saçıma sürüp 15 20 dk bekletiyorum. hem buhardan dolayı gözeneklerimde açılmışken kremi saçımda bekletirken cilt temizliğimi (peeling, maske ) filan yapıyorum. hem saç kremini bekletirken bana oyalanıcak bişeyler çıkmış oluyo hemde buhar eşliğinde cilt bakımımı yapmış oluyorum. 1 taşla 2 kuş vurmak :D ve çıktığımda ipek gibi yumuşacık saçlara ve cilde sahip oluyorum. mis gibi oluyo.

Daha önce duymamıştım bunu deneyelim bakalım merak ettim.
Bilgi için teşekkürlerr :16:

ben bir kere yaptım bunu..ama kuru kuru sürdüm maske sürer gibi öyle beklettim 15 dk..sonuctan pek memnun kalmadım ben hiç bişey değişmedi ama bunun nedeni 1.si kuru kuru sürmem 2.yse sac kremim elidor bukleli saçlara olan bukleleri belirgin hale getiren krem..onarıcı değil yani..bu yüzden ben memnun kalmamıs olabilirim ama dayanabilirsem dustayken deneyim bir 15 dk bekletmeyi

ben bir kere yaptım bunu..ama kuru kuru sürdüm maske sürer gibi öyle beklettim 15 dk..sonuctan pek memnun kalmadım ben hiç bişey değişmedi ama bunun nedeni 1.si kuru kuru sürmem 2.yse sac kremim elidor bukleli saçlara olan bukleleri belirgin hale getiren krem..onarıcı değil yani..bu yüzden ben memnun kalmamıs olabilirim ama dayanabilirsem dustayken deneyim bir 15 dk bekletmeyi

canım kuru kuru fayda eder mi bilmem..
fakat saçıma 24 saat içinde evde 3 kez boya ve röfle işlemi yaptım..
saçlarım artık iyice sertleşmiş ve birbirine girmişti..
bu işlemi her duşta yaptım ve yumuşadılar..taramada sorun yaşamadım..

Back