Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yipranmis sac uclari ve badem yagi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Kizlar merhaba ben 5 yildir devamli rofle attiriyorum yani dip boyasi olarak yoksa sac dayanmaz.. bazen 6 ayda bir bazen 4 ayda bir (saclarim belime kadar ve cok cabuk uzayan sacim var) rofle saci en cok yakan sey bildiginiz gibi kremler falan kullandim bugune dek ama fon cekmiyodum fazla son zamanlarda biraz abarttigim icin yiprandi sac uclarim
badem yagi aldim, sadece sac uclarina surerek maske yapmayi dusunuyorum, sac diplerinede surersem yine cok cabuk uzar, sacim uzar diye korkar oldum dip boyasi zamani geliyo diye:))
sizce boyle bi faydasi olur mu sadece sac uclarina badem yagi surerek, mesela pazar gunleri butun gun bol yag surerek bekletirim, hafta ici banyodan sonrada cok hafif islak sac uclarina surerim

faydasi olur mu, deneyen var mi??

geçen bende aynı şeyi araştırıyodum bu sitede. saç uçlarım düzleştirmekten çok vahim bi halde
maydonz syuyla ilgli saça bi maske vardı yıpranmış kırılmış saçlar için 2 gün önce yaptm gerçkten bi yapışta okadar farkettiki şu an saçımı yne düzleştrdm ama uçlarımdaki kırıklar daha yumuşak duruyo göze batmıyo eskisi gbi. sen badem yağını dene iyi gelirse bnde denerm

bu bahsettiğin maske nasıl bşy canm tarif edebilir misin acaba?

Hindistan cevizi yağını deneyebilirsin(katı halde eline sürdüğünde sıvılasıyor)Bence işe yarıyor.Keşke benm de saclarım cabuk uzasa ne olur sanki

ben aynısını yapıyorum. bir ara sinameki kürü yapıyordum baktım çok dökülme yaptı bende. sonra bıraktım biraz toparlandı ama benim saclarım cok yanmıstı ucları lastık gıbıydı . bırazını kestırdım sonra tekrar boyattım ama nafıle yıne lastık gıbı uzuyor tarak gırmıyor . bende her banyodan sonra sampuan ve kremden sonra saclarımı kurutuyorum ve badem yagını elımle uclarına bazen dıplerıne yedırıyorum. saclarım daha hızlı uzuyor dıplerıne surunce. ucları ıse daha parlak ıpek gıbı oluyor ve kabarmıyor pek. rahatlıkla tarıyorum elektrıklenme olmuyor lastık gıbı uzamıyor . cok faydasını gordum ben. hatta taraklada taradıgımdan taraktada kalmıs yag bıraz yıkamıyorum bende sadece taragı temıslıyorum o kadar ve o yağbile yetiyor coğu zaman kullanmadığımda taraktaki yağ sacımı yumusatmaya bakım yapmaya yetıyor

Herkese Merhaba
Buldugum mucize sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor..

REKLAMLAR

Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…