YIPRANMIŞ PASAPORT

Teenagewoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
50
11
88
Merhaba,
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama lütfen konumu taşımayın benim için büyük bir dert.
Ocak sonunda yurtdışına gideceğim ve pasaportumun dışında biraz aşınma var. İç sayfalardada bir kaç sayfada deforme söz konusu. Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. Vizede problem olur mu?
Not: Fotografın isim pasaport numarasının yer aldıgı sayfa temiz bir problem yok

Kahve dokmuştum yalnışlıkla.. fotoğrafın bir kısmına geldi.. Belliydi yüzüm ama yinede uyarı aldım:)) Sorun çıkartmak istesem çıkarırdım geç ve en kısa zamanda bunu düzelt dedi.. Uçak biletimi ve yaptığım rezervasyonu karşılıcaksanız bende de sorun yok dedim.. Yani takılmak isterse takılır..

Vize başvurusu yaptım tarih bekliyorum. Fotograf falan herşey tamam bir kaç boş sayfada altta sayılarda bulanıklık var

Sorun olmamalı aslında.
Ama gideceğin yerde pasaport polisinin o anki keyfine göre sorun edilebilir belki.
Ben olsam emniyete sorardım.

Çipli pasaport değil mi zaten? İlk sayfa altında cip var orayı okutuyolar. Sorun olmaz benim pasaportta bakkal defteri gibiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…