Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden aldın..?
sac tipin nasil bu yag nasil etki etti sonuclari soyleyebilirmisin lutfen :)
benim saçlarım ince telli ve kuru canım ama bayağa kuru böyle bu nedenle maşa,düzleştirici kullanmasam bile kırılıyor kötü bi görüntü oluşturabilyo .Yazın saç bakımıyla ilgili çok araştırdım ve barcelino saç bakım yağını keşfettim aldım 1 şişe kullandım inanın etkisi hala devam ediyor . ilk kullanımda farkediceksiniz bunu eğer alırsanız . Benim saçlarım o kuruluğundan kurtuldu en başta kırıklarım hiç denilecek kadar azaldı yumuşacık pasparlak saçlarım oldu ayrıca gürleştilerde ha uzatıcı etkisinide unutmamak lazım :)
piyasada shteleri de varmış nasıl ayırt edicez ki..
benim saçlarım ince telli ve kuru canım ama bayağa kuru böyle bu nedenle maşa,düzleştirici kullanmasam bile kırılıyor kötü bi görüntü oluşturabilyo .Yazın saç bakımıyla ilgili çok araştırdım ve barcelino saç bakım yağını keşfettim aldım 1 şişe kullandım inanın etkisi hala devam ediyor . ilk kullanımda farkediceksiniz bunu eğer alırsanız . Benim saçlarım o kuruluğundan kurtuldu en başta kırıklarım hiç denilecek kadar azaldı yumuşacık pasparlak saçlarım oldu ayrıca gürleştilerde ha uzatıcı etkisinide unutmamak lazım :)
piyasada shteleri de varmış nasıl ayırt edicez ki..
tesekkurler benim saclarim da kuru ama kalin telli ince degil :/ bende sacima sekil vermesem cok kotu duruyor ne yapacagimi bilmiyorum heleki bir aralar duzlestrdim hic dalgalanmiyor artik sacim
hmm bu soruyada cevap isterim :) ayrica babymerve sen nekadara aldin ve nerden alabiliriz ?
aynısını aldım daha dün 15 tlye daha kullanmadım sen nasıl kullanıyorsun sac uclarına mı sıkıyosun dipleremi.birde korkum şu sacı besliyo güzel ama yıkarken saclarımızdan akan su yüzümüze sırtımıza filan geliyo yani.oralardada tüy yaparmı acaba :)
bence sende al bir şişe dene derim canım inan saçlarının şekil aldığını görüceksin aynı sorun bendede vardı çünkü . Üzerinde hologram olanlar gerçek canım hologramsız olanlar sahte zaten aktardan alırsan sahte alma gibi bi durumun olmaz
tesekkur ederim ben yurt disinda yasiyorumda istanbuldan bi sekilde getirtirim acaba sisesi nekadar buyuk kac ml lik satiliyor hatta senin varsa elinde bir resmini cekip yukleyebilirmisin ? fiyati nekadar ona gore aldirticamda :)
Ayrica stok yapabilirmiyim ?
saçının her tarafına uçlarına diplerine her yerine sıkıp yedirceksin canım ben gece bu şekilde yapıp sabaha kadar bekletiyodum sabah yıkıyodum .tabi bu sana kalmış 1 yada 2 saatte bekletsende olur ne kadar fazla bekletirsen o kadar iyi ama .korkma ayrıca yüzünde veya sırtında tüylenme olmaz :) başını öne doğru eğip yıka sorun olmaz öyle hem :)