Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmıs kırılmış saç uçlarına BEPANTEN

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

althea

'O'benim dünyam '♥'
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
2.474
24
158
İzmir
merhaba kızlar yıpranmış kırılmış saç uçları için,saçın uç kısımlarına bepanten sürüp 40 dak kadar bekletin sonra yıkayın.eğer saçlarınız çok kuru ve yıpranmışsa saç diplerine gelmeyecek şekilde tüm saça da uygulayabilirsiniz.Ben denediğimde farkını görmüştüm,saçlarım daha parlak ve canlı olmustu.umarım size de faydası olur

Bepantenmı ? Pek akla yatkın gelmedı.hem ne alaka saca nasıl bır fayda saglar

bana bir arkadaşım önermişti,yeni duyduğum bir bilgi değil.benim saçlarımı canladırdı,kırıkları tamamen yok etmıyor fakat olusmasına engel olabılıyor ve sac uclarını beslıyor.bepanten hücre yenileyici bir krem yara, yanık ,cilt kurulugu gibi şeylerde kullanılır.ayrıca hafif yağlı olduğundan nemlendirici özelliği de vardır örneğin yüzünüzde,topuklarınızda,ellerinizde de nemlendirici olarak kullanabilirsiniz.Ben denedim faydasını gördüm,deneyip denememek size kalmıştır tabi,herkeste aynı etkiyi yapmayabılır.Fakat zararsız ve ucuz bir yöntem olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
bn duymadım ama olabilir dediği gbi nemlendrici sonuçta
ben saçlarımı yıkadıktan snra saç açıcı sprey skıp tarıyorum kurutmuyorum kendi haline bırakıorum kurumaya yakın hafif nemliyken kuafrümün yaptığı bi karışım var serum gbi bkaç yağdan oluşan bi karışım uçlara fındık büyüklüğnde sürüp iyice yediriorum baya nemlenio kırık görüntüsü olmuyo 1-2 senedr her banyodan snra byle yapıorum alışkanlık baska trlü rahat edemiyorum aradada bakım yapıyorum işte

canım benim kuaför arkadaşımda söylemişti.
arkadaşımda bana herhangi yağlı bir el kremini saçına sür en iyi bakım bu demişti. nivea mavi kutu yada arko yağlı el kremi
bepanthene de olur, önemli olan yağlı bir el kremi olması.
bende sürüyordum ara ara saçıma ama bu aralar dax supergro aldığım için zaten vazelin gibi onu sürüyorum, el kremine zaman kalmıo

el kremi öyle kalıcakmı saçta durulanıcakmı bir süre sonra

ben mesela dışarı çıkmıcağım gün sabahtan sürüp akşam banyo yapıyordum, yada akşamdan sürüp sabah yıkıyordum. yağlı bakımlarımı da hep böyle yaparım zaten.

Bepantheni bilmem ama normal yağlı kremler saçı öldürür. Zararlı iyice araştırmak gerek bence içerikleri farklı oluyor.

Bepanthen kremi bilmiyorum ama benim kuaförüm de ampulünü kesinlikle öneriyor yıpranan ve dökülen saçlar için. Krem etkili oluyorsa ben de deneyeyim ya. :) teşekkürler.

ben krem olarak kullanmıştım ama ampül olarak daha etkili olabilir

kızlar şampuanımın içine 2 ampül bepanten kırdım gerçekten çok faydalı oldu saçlarım daha sağlıklı ve parlak görünüyor.ayrıca sinameki kürü de uyguluyorum.kuaförüm fön çekerken çok fazla yeni saçımın çıktığını söyledi.denemekten zarar gelmez sizlerle paylaşmak istedim

bana da olabilir gibi geldi, saçlarımı onarmam gerek bunu deneyeyim, bi değişiklik fark edersem yazarım.

ah ah bıktım şu kırıklardan canım senin kullandığın krem olanı mı pomad olanı mıydı? denemeyi düşünüyorum da hangisi emin olamadım merhem olan daha yoğun zor çıkabilir saçtan ama krem olan da bi işe yaramıyo gibi geliyo bana fazla hafif

ben ilk başta krem kullanmıştım ama sonra şampuanımın içine 2 ampül bepanten kırdım saçlarım gözle görülür canlandı ve kestirditen sonra uzun zaman geçmesine rağmen kırığım yok şuan

değerli arkadaşlar..saç bakımı konusunda bir kaç senedir sorunlar yaşıyorum.her seferinde google da yanmış saç bakımı yazıp çıkan sonuçları uzun uzun okuyorum.kadınlar kulubunude bu vesileyle keşfettim ve yorumları hep okudum.sonunda kendimde artık üye olup deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.. saçlarımla çok oynuyorum..bir kaç kere açma işlemi gördü. ve beyazlarım olduğu için de devamlı boyuyorum.kıvırcık saçlarımın yapısı iyice bozuldu.lastik gibi uzayan yanmış saçlarım oldu.
öncelikle şunu söylemeliyim ki biz akıllanmıyoruz..iş işten geçmeden lütfen herkes gerekli önlemleri alsın.ben ne mi yapıyorum?
saçlarımı mecburen boyamaya devam ediyorum.ama düzleştirici maşa ve fönü tamamen bıraktım diyebilirim.saçlarımı düzenli bir şekilde topluyorum.
aşağıda yazacağım saç bakım yağını sizlerle paylaşmak istiyorum.

aktardan alacağınız yağları birbirbiriyle karıştırıyoruz.hazır karışımlardan almayın.onları da denedim.
çörekotu-çamterebentin-argan yağı-zeytin yağı-susam yağı-badem yağı
bunlar olmazsa olmaz yağlar.bunların yanına
yılan yağı-sarımsak yağı-menekşe yağı bunlarıda ekleyebilrisiniz.

bunların içine eczaneden bemix bepanthen-evigen ampül alıp 3*4 adet kırıyoruz.bunu saçınıza haftada en az 2 kere sürüp bekleyin 2 saat falan.

saç diplerine yedirin iyice..uçlara doğru sürün.

bunu yapmak tek başına yeterli değil unutmayın.saçlarınızı ısıdan uzak tutun.mümkünse bırakın kendi kurusun banyodan sonra.
ben çok faydasını gördüm bayanlar.saçlarım kıvırcıklığını kazandı..dökülmesi azaldı.
faydalar kişiden kişiye değişir ama unutmayın bu işlemin hiçbir zararını görmezsiniz..

deneyimlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem.inşallah faydalanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…