evet bendede öyle olmuştu bi ara saçım açılmıştı ve uçlarındaki kırıklar o kadar çok belli oluyorduki gittim saçımı koyu renge boyadım sanki o kırık dolu saç gitti yerine başka bi saç gelmişti ama açık renk saçlarda kırık daha çok belli oluyr koyu renk saç kırıkları o kadar çok belli etmiyor bence
zannetmiyorum açık renk bir saç koyu saça oranla daha çok yıpranır çünkü saç orealle ya da başka tarz boyalarla açılıp o hale geliyor ya da röfle saçı çok yıpratıyor koyu renge boyarken eskiden yapılan işlemler saça uygulamayınca daha iyi görünebiliyor ve tabi biz de de bundan sonra saçıma daha iyi bakıcam düşüncesi doğuyor bakımlar uyguluyoruz ama sarı saç eğer yıpranmışsa ve kırık çoksa bakımsız mat bir saç olarak görünür aynı saçı koyu renge boyarsak bile açık saç rengine nazaran daha parlak oluyor o da boyayla(saç rengiyle) ilgili ama olan saçımızı tabiki iyileştirmiyor bunu ben bakır saçlarım yıprandığım için 2 sene önce koyu kestaneye boyayarak yapmıştım cansız soluk saçlarım bi anda parlak ve güzel saçlara dönüşmüştü koyu renk her zaman iyidir ama mükemmel kırık olmayan parlak canlı saçlarınız varsa açık renkte harikadır tabii
bende hiç öyle bi şey olmadı
aksine koyu saçta saç uçlarımın pütürlüğü iyice meydana çıktı
koyu sac kırıkları daha az belli ediyorda ondan ben cok denedim her defeasında aynı oldu hatta siyah sac bu konuda cok iyi oluyor daha parlak ve kırıksız gosteriyor sacı
genel olarak ana saçımız koyu renk olduğu için açık renkler kullanırken sürekli olmasa da sık sık açma işlemi uygulanıyo.zaten açık renk boyaların peroksit oranları da koyu renklere göre daha yüksek.bu da saç telinin zamanla incelmesine ve incelmekten kaynaklanan kırıklar ve düğümler oluşmasına sebep oluyo gibi geliyo bana (amma ciddi konuşmuşum yahu:kedi:)koyu renklerin ise daha canlı ve sağlıklı gösterdiği konusuna katılıyorum ben de:) nedeni de koyu renk boyaların direk saçın ana renginde çok bi değişiklik yapmadan yani teli inceltmeden daha çok dışına tutunmasıymış gibi geliyo bana ne derece doğru bilemem tabi naçizane fikrimbu yüzden de saç teli olduğundan daha güçlü daha canlı görünüyo en azından bende öyle oluyo.
görsel anlamda kapatıyo evet yani baktığınızda daha az kırık görünüyo ki uçmayacağına göre kırıklar demek ki görünürde bir düzelme sağlıyo diye düşünüyorum tatlımsositosositoama asıl soru şu olmalı bence bu görsel anlamda düzelme gerçek anlamda bir düzelme midir işte burası tartışılırolumunekankayizsmileboya saçı besliyo mu?besliyosa bunun saç uçlarına da etkisi var mı yoksa yapıştırımı veriyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?