- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
-
- Konu Sahibi MakeupHair
Bu sadece son yaptığınız islemi mi çıkarıyor ben 6 -7 senedir siyah kullanıyorum. bide saçınızda ne kadar beklettiniz?
evet kalıcı bile çıkarıyor emin ol, 45 dakika beklettim ve streçle sardım içinde kılavuzu var ben sadece talimatlara göre uydum çok şükürBu sadece son yaptığınız islemi mi çıkarıyor ben 6 -7 senedir siyah kullanıyorum. bide saçınızda ne kadar beklettiniz?
Hadi yaa ay çok heyecanlandım. benim saçlarım çok ince yanmasın dan korkuyorum istediğim ton zaten bronz kahve yani ne kadar bekletmem gerekir acabaevet kalıcı bile çıkarıyor emin ol, 45 dakika beklettim ve streçle sardım içinde kılavuzu var ben sadece talimatlara göre uydum çok şükür
bende öyle düşünüyordum yanabilir mi acaba diye ama inan yumuşak olduHadi yaa ay çok heyecanlandım. benim saçlarım çok ince yanmasın dan korkuyorum istediğim ton zaten bronz kahve yani ne kadar bekletmem gerekir acaba
Çok sağol canım böyle bi üründen haberim yoktu :)bende öyle düşünüyordum yanabilir mi acaba diye ama inan yumuşak oldu
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
kılavuzundaki uygulama süresini aşmayın yazıyor 45 dakikayı geçmedim
canım bular sırf pazarlama strajesi kuaföre git hic evde olmaz boya akıtma silme işi oryalle olursa olur ancaKızlar ben kuaföre gidip hallettim 100 tl ye hiç boşuna evde ugrasmayin evde ugrastigima pismanim