Okudum konuyu kapadım ama gene dayanamadım açtım ve yazıyorum. 167 cm boyundayım ve 59 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum. Yani ideal kiloda değildim ama fazlalıkta yoktu. Ve seni yazdıklarından 57 kiloykan şişko olarak nitelendirdiğini okuyunca şok oldum. Hele ki 49 kilo bildiğin çubuk kraker modeli oluyor. Bence normal kilodasın ve fazla kafana takma...
kullanız jel nasıl bir jeldi sıkışlaştırıcı bir ürünmüydü merak ettim
Boy cok önemli canm ya bak ben 48 kiloyum ama hic kraker gibi durmuyorum 45 iken dedigin dogru tabii. Boyum 1.58 ve yag oranım fazla imis bundan olabilir belki. İnsanın vücut yapısı cok önemli. Biraz sıkı bir yapım olsa daha derli toplu görünürdüm.
valla canım benim boyum ve kiloma göre yağ oranım 88miş. Spor hocam 105 e kadar normal dedi. Gerçi anladıqıma değil spor salonundaki tartı çok güzel ve farklı bir tartı onda öyle yazıordu hocamda öyle demişdi. ama amac yağları kas yapmak
merhaba ben şu slim fit jeli merak ediyorum. internette çok fazla yorum bulamadm bende çok kilolu değilim ama kalçalarımdan ne yaparsam yapim kilo veremiyorum. Bu hafta kavitasyonada başlıyacağım. Bu slim fiti daha sonrra da denedin mi internette kendi sitesinde 174 tl gibi bi rakama satılıyor. valla gerçekten işe yarıyorsa alıcam yoksa çıldırıcam ama hiçte yorum bulmadım bu jelle ilgili çevrende kullanan başka biri varmıydı? onlarda işe yaradı mı acaba? çok soru sordum amaşimdiden teşekkürler:)
gerçekten çok yararlı ben dışarı çıkamıordum .. evin içinde ip atlıordum ve özellikle basenler için iyi öncelikle zıplayarak ve koşar gibi ip atlama modeli var ya onu denemelisin gerçekden işe yarıor birde şu makas hareketini günde 50 defa yapsan muhteşem olursun. ßnm sauna eşofmanım falan yoktu strech film kullanıodum ki işede yarıordubence sauna eşofmanla daha da verim alırsın.. ama ip atlarken muhakkak giymelisin sauna eşofmanını yada strech filmi sarmalısın :)
canım ben de senin yaptıklarının aynısını yaparak ve bitki çayı tüketerek 3 ayda 23 kilo verdim hiç geri almadım ama lanet olsun o kadar verdim 2 sene oldu koruyorum ama şu 5 kilo üzerime yapıştı sanki:):) 1.69 boyundaym 54-55 kiloyum ben de bi 52 olmak istiyorum bölgesel olarak incelmek istiyorum of of. buarada azminden ötürü çok çok tebrik ederm
su 5 kilolar nedense bi türlü verilmiyor yapıştıyor bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?