Kızlar ya ben okuldayken olsun yada ne bileyim dısardayken hic acıkmıyorum ama ne zaman aksam oluyor can sıkıntısımıdır nedir cok acıkıyorum. Aslında acıkmakta degil sadece canım yemek istiyor genelde yalnızken oluyor ve yiyorum da eskiden ne güzeldi acıkmak nedir bilmezdim bile. Bazen hic istahım olmuyor mesela ama bazen deli gibi yemek yemek istiyorum farkında olmadan agzıma birseyler atmısım bile. :26:
Nasıl basedilir bununla. :44:
bitki çayları falan iştahı kapatıyo biraz ama
bvlqari boyuna göre kilon 52 supersindir ama snde benm gibi takıntılısın snrm...gerci senin kendini nasıl hissetmen herseyden önce önemli...
gelişmeleri yazarsan takip ediyrm..başarılar...
süpersin arkadaşımip atlamak işe yarıyormu zayıflamada? ben bu aralar diyetteyim. 12 günde 4 kg verdim. inş. dahada veririm. bebeğim oldugu için yürüyüş fln yapamıyorum ama evde ip atlayıp spor yamayı düşünüyordum. eğer sadece bu sporlarla zayıflayabildiysen bende denemek isterim. sauna eşofmanımda var. onu giyer atlarım :129:
Kızlar ya ben okuldayken olsun yada ne bileyim dısardayken hic acıkmıyorum ama ne zaman aksam oluyor can sıkıntısımıdır nedir cok acıkıyorum. Aslında acıkmakta degil sadece canım yemek istiyor genelde yalnızken oluyor ve yiyorum da eskiden ne güzeldi acıkmak nedir bilmezdim bile. Bazen hic istahım olmuyor mesela ama bazen deli gibi yemek yemek istiyorum farkında olmadan agzıma birseyler atmısım bile. :26:
Nasıl basedilir bununla. :44:
bitki çayları falan iştahı kapatıyo biraz ama
Okudum konuyu kapadım ama gene dayanamadım açtım ve yazıyorum. 167 cm boyundayım ve 59 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum. Yani ideal kiloda değildim ama fazlalıkta yoktu. Ve seni yazdıklarından 57 kiloykan şişko olarak nitelendirdiğini okuyunca şok oldum. Hele ki 49 kilo bildiğin çubuk kraker modeli oluyor. Bence normal kilodasın ve fazla kafana takma...
gerçekten çok yararlı ben dışarı çıkamıordum .. evin içinde ip atlıordum ve özellikle basenler için iyi öncelikle zıplayarak ve koşar gibi ip atlama modeli var ya onu denemelisin gerçekden işe yarıor birde şu makas hareketini günde 50 defa yapsan muhteşem olursun. ßnm sauna eşofmanım falan yoktu strech film kullanıodum ki işede yarıordubence sauna eşofmanla daha da verim alırsın.. ama ip atlarken muhakkak giymelisin sauna eşofmanını yada strech filmi sarmalısın :)
ayy gaza geldimdediklerini yapacagım inş. bakalım haftasonuna kadar verim alabilecek miyim?
hani resimler merak ediyoruz canım
canım hafta sonuna kadarçok kısa bi zaman değilmi. 1-2 ay sonra anca görürsün faydasını
canım daha bi fark yokkioyusden resimde yok. Ama bu halimi çok merak ediosan messengerde gösterebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?