merhb.benim adetim bu ay 10 gün flan kadar geç oldu çok ağzı sızı çektim ama kesik kesik o kadar ağrı çekiyorum parça parça oldum yarın flan tamamen biter sanırım acaba neden böyle oldu benm gbi aynı durumu yaşayan varmı???
merhb.benim adetim bu ay 10 gün flan kadar geç oldu çok ağzı sızı çektim ama kesik kesik o kadar ağrı çekiyorum parça parça oldum yarın flan tamamen biter sanırım acaba neden böyle oldu benm gbi aynı durumu yaşayan varmı???
üzülme arkadaşım, allah ne zaman nasip ederse o zaman doğru zamandır. umudunu kaybetme ve doğru günlerde ilişki çok önemli. bunları biliyorsundur mutlaka tabi ama küçük bir hatırlatma sadece. insan bu süreçte çok sabırsız oluyor seni çok iyi anlıyorum. bir an önce olsun istiyor. ama dediğim gibi doğru zaman ne zamansa bebeğin o zamanda gelecektir buna inan ve dualarını hiç eksik etme. sağlıcakla kal.
bende de bu ay bir şey yok.adetim birkaç gün erken geldi.önceki aylara göre çok daha sancılı ve az oluyor.annem " üstüne mi görüyorsun" acaba diyor,ama ben sanmıyorum.adet görürken test yapılmaz herhalde dimi?