Yine yine sorunlarımla ben geldim

Bugun kiza sinirlendim basur var bende ve acayip agri yapti ustune o uyumadi annem geldi onlara goturdu falan. Bu geldi isten az once kizi soruyor dedm annemde oraya indi. Hergun onla kavga
Cocuk düşünenler bidaha düşünsün evet ama kocası senin gibi olanlar.. Farkında değilsin hala ama burdaki tek sıkıntın eşin
O sorunu kendinde gormeyip hep bende gosterdigi icin sanirim bende kendimi suclamaya basladim. Zaten yakin zamanda esim olnaktan cikacak gibi adam onca seyden beni sorumlu tuttu annemlere karsi beni kotuledi cekti gitti. Ve ben hala aptalim ki bosanmayalm istiorm.. cunku gelecek korkutuyor beni

Seni korkutan ne yazik degil mi kizina mutsuz bi aile ortamında büyüyo. Cok konu açtın hep esinle sıkıntılarıllnla ilgili hic bir yol katetemediniz çünkü sorunların surekli üzeri kapatildi. Ciddi anlamda konusma zamani geldi de geçiyo bile

Konusmak degil bosanmak istiyor. Annemler ve sanirm onunkilerde haberdar artik. O kendi istemeden de bu isi cozen olmaz. Oyle ketum inadi var asla hatasini gorup kabullenmez. Bugun bi hint dizisine denk geldm guz masali mi oyle birseydi adi resmen kendimi izledm. Sanki benm hayatimi yazmslar gibiydi. Suan boyleym belki ilerde sukretcm ya da basimi taslara vurcm bilmiorm
Bosanmis olmak kizimla annemlere siginmak cevre sozleri falan

Calisan bosanmis bir anne olarak soyluyorum. Isini asla birakma. O cocuk buyuyor, bu gunleri hepimiz yasadik, ki ben bir de doktora yapiyordum o zamanlar, bu gunler hep boyle olacak degil. Hersey yoluna girecek. Cocugun su an kycuk ve seni ozledigi icin kendince daha cok vakit gecirmek istiyor. Onemli olan cocukla kaliteli vakit gecirmek demisti doktor bana, cok ama kalitesiz vakit gecirmekten ziyade. Merak etme hersey yoluna girecek. Ama kendi emekliligin, evladinin ce sizin geleceginiz icin isini asla birakma. Hele ki boyle bir zamanda.

Cocuk düşünenler bidaha düşünsün evet ama kocası senin gibi olanlar.. Farkında değilsin hala ama burdaki tek sıkıntın eşin
Katılıyorum eşler destekçi olmalı. Şundan on gun once sine kadar bebek bakıyordum eşim geceden cıkıp eve gelip sabah bebekle ilgileniyor ben bır iki saat yatıyordum bunu elin çocugu için yapan bir eş düşünün kendi cocugu için neler yapmaz. Bütün yük anne de olmamalı

Kesinlikle öyle anne de baba da esit sorumluluk almali. Ozellikle calisan kadinlarda. Etrafimda görüyorum her bebek agladiginda anne ilgileniyor

kız bırak işi gücü o kadar yorulmaya değer mi. yavrunun iki gülüşünü görmek varken. biraz ara ver yine çalışırsın buy sekilde sağlığından da olursun yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…