meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 778 286 27 Ekim 2024 Konu Sahibi Girlstalks2024 #21 Lioo .!.: Meryem 41 yasindaymis sevgilisi kendisinden 25 yas buyuk olunca 66 oluyor sanırım. Zaten 66 yasindaki dededen ne performans bekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Ben sizler kadar tecrübeli olmadigim icin tabiki performans bekledim. Meğer hangi yasta nasil performans olur size sormak lazimmis. Kaldirim cicekleri !!!
Lioo .!.: Meryem 41 yasindaymis sevgilisi kendisinden 25 yas buyuk olunca 66 oluyor sanırım. Zaten 66 yasindaki dededen ne performans bekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Ben sizler kadar tecrübeli olmadigim icin tabiki performans bekledim. Meğer hangi yasta nasil performans olur size sormak lazimmis. Kaldirim cicekleri !!!
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 778 286 27 Ekim 2024 Konu Sahibi Girlstalks2024 #22 Falan Filan .!.: Metabolik yaş nasıl genc cıkıyorsa,mahrem yaşı kücüktür belki belli mi olur Genişletmek için tıkla... Sen kaldirim cicegisin belli.
Falan Filan .!.: Metabolik yaş nasıl genc cıkıyorsa,mahrem yaşı kücüktür belki belli mi olur Genişletmek için tıkla... Sen kaldirim cicegisin belli.