Yine yeniden orgazm sorunu

Girlstalks2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
62
28
Herkese merhaba ben genel olarak ilişkide orgazm problemleriyle boğuşan biriyim. Önceleri birliktelik ile vajinal boşalma yaşamıyorum diye kafaya takıyordum. Şimdi klitoris/ mast ile de eskisi gibi olmuyor birşeyler. Örneğin eskiden yoğun bir şekilde vajina ve anüs çevresinde 4,5 kasılma hissederdim, şu an nerdeyse yok oldular belli belirsiz. 4 tane kadın doğum uzmanına gittim muayeneleri sonucunda bir problem yok dediler gönderdiler.
Aranızda hekim olan ya da bunu yaşamış ne olduğunu olabileceğini bilen yardımcı olacak biri var mı acaba?

Herkese merhaba ben genel olarak ilişkide orgazm problemleriyle boğuşan biriyim. Önceleri birliktelik ile vajinal boşalma yaşamıyorum diye kafaya takıyordum. Şimdi klitoris/ mast ile de eskisi gibi olmuyor birşeyler. Örneğin eskiden yoğun bir şekilde vajina ve anüs çevresinde 4,5 kasılma hissederdim, şu an nerdeyse yok oldular belli belirsiz. 4 tane kadın doğum uzmanına gittim muayeneleri sonucunda bir problem yok dediler gönderdiler.
Aranızda hekim olan ya da bunu yaşamış ne olduğunu olabileceğini bilen yardımcı olacak biri var mı acaba?
Bu sorunu yaşayan çok kişi var maalesef. İlişki sırasında onu düşünmeyin akışına bırakın vs. Falan deniliyor da faydası var mı bilmiyorum.

Vajinal orgazm yaşayamamınızın sebebi partnerinizin penisinin dip kısma değemeyecek kadar kısa olması,sünnetli olması olabilir,17 cm ve üstü ,sünnetsiz penislerle vajinal orgazma ulaşıyorum,çözümü yabancı sünnetsiz,büyük,kalın penisli partnerlerde buldum.

İlişki esnasında sizin orgazm olacağınız pozisyonlar tercih edin
Ve erkeğe bırakmayın sadece sizde çabalayın yalnızca erkekle olacak iş değil
O an orgazm olduğunuzu hayal edin

Sevgilim benden 25 yas büyük. 4 yildir beraberiz. İlk erkeğim. İlk zamanlar seks benim için cok onemli degildi cok yapmiyorduk. Simdi asiri istekli oldum. Sevgilim isteksiz zorla ayda bir benimle birlikte oluyor. Hic aldatmadim onu hep uyardim. Artik canima tak dedi. Benimle ilgilenen baskasiyla görüştüm ve onunla opustum. baskasiyla asla yapamam zannederdim hep. Hoşlandım ve cok rahat opustum. Benimkiyle zaten 2 aydir birlikte olmadik.
İnanilmaz heyecan duydum. Kendimi hiç suçlu hissetmiyorum bu aldatma mi değil mi bilemiyorum. 4 yıllık ilişki bitsin istiyorum artik. O adamdan cok etkilendim birlikte olmamak icin direndim. Cunku tam bitmedi iliskim. Aklim fikrim onda ama. kizlar adam bana dedi ki sana vibrator alalim mi ? Neden acaba cok şehvetli opustum diye mi. Erkekler de bi tuhaf yani.

Sevgilim benden 25 yas büyük. 4 yildir beraberiz. İlk erkeğim. İlk zamanlar seks benim için cok onemli degildi cok yapmiyorduk. Simdi asiri istekli oldum. Sevgilim isteksiz zorla ayda bir benimle birlikte oluyor. Hic aldatmadim onu hep uyardim. Artik canima tak dedi. Benimle ilgilenen baskasiyla görüştüm ve onunla opustum. baskasiyla asla yapamam zannederdim hep. Hoşlandım ve cok rahat opustum. Benimkiyle zaten 2 aydir birlikte olmadik.
İnanilmaz heyecan duydum. Kendimi hiç suçlu hissetmiyorum bu aldatma mi değil mi bilemiyorum. 4 yıllık ilişki bitsin istiyorum artik. O adamdan cok etkilendim birlikte olmamak icin direndim. Cunku tam bitmedi iliskim. Aklim fikrim onda ama. kizlar adam bana dedi ki sana vibrator alalim mi ? Neden acaba cok şehvetli opustum diye mi. Erkekler de bi tuhaf yani.
kaç yaşındasın. 25 yaş büyük adamın penisi kalkıyor muydu?

Yani cokta belli etmedim aslinda istekli olduğumu. opusmenin disinda baska sey de ben istemedim ve izin vermedim . Buna rağmen bana böyle dedi. Çok kafama takildi. Erkek adam hic birlikte olmak istediği kadina vibratör onerir mi ?? Hepsinin cani cehenmeme. Yok bu da adam değil.

kaç yaşındasın. 25 yaş büyük adamın penisi kalkıyor muydu?
Şu anda 41 yasindayim. Kalkiyordu hep azdi cinsel iliski bende cok istekli değildim. Bu sene asiri istekli oldum. Baskasiyla birlikte olmadim bu sebepten anlayamiyorum da yasindan dolayi mi yoksa baska sey mi ? Bu konulari konusabilecegim hic kimse de yok.

Şu anda 41 yasindayim. Kalkiyordu hep azdi cinsel iliski bende cok istekli değildim. Bu sene asiri istekli oldum. Baskasiyla birlikte olmadim bu sebepten anlayamiyorum da yasindan dolayi mi yoksa baska sey mi ? Bu konulari konusabilecegim hic kimse de yok.
Öfff bi sus bee. Baban yaşında ki adamı anlatıp durmuşsun sus artık yaa.

Teşekkür ediyorum. Bugunden itibaren ayrildim. Zaten uzun zamandir gorusmuyorduk Aldatmaya siddetle karşı olan biriydim ama oldu maalesef. Bir daha barismazsam onurlu olurum aldatmis da olmam.

O kadar var mıymıs kacırmısım.Neyse aksam aksam şeyini cınlatmayalım rahmetlinin:sus: rahmetli enistemizin yani Meryem ayrıldım dedi:KK45:
Meryem 41 yasindaymis sevgilisi kendisinden 25 yas buyuk olunca 66 oluyor sanırım. Zaten 66 yasindaki dededen ne performans bekliyorsa. :KK70:

X