• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.259
133
Son düzenleme:
Ben hic ummadigim anda hamile kaldigimi ogrendim 9+4de bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim insallah saglikli bebislerimiz olsun

canım yeni bat 6 nisan inş. son regliyi gördüğümüz ayımız olur.. sen en son doktora gidiyordun naptın canım ilaç fln kullanıyor musun? Mor_cicek Mor_cicek
Gittim martta klomen kullandım. 11. gün kontrolde 22 mm yumurta vardı fakat döllenmedi. Nisanda regl olursam tekrar klomen kullanmayı düşünüyorum

benim dr sadece 1 ay klomen denetti anlamadkm şimdi iğneye geçiyoruz.
Ama klomen birkaç ay denemek gerekmez miyd sinirim bozuldu :(
Kendimce birşeyler de yapacağım bu ay

benim dr sadece 1 ay klomen denetti anlamadkm şimdi iğneye geçiyoruz.
Ama klomen birkaç ay denemek gerekmez miyd sinirim bozuldu :KK43:
Kendimce birşeyler de yapacağım bu ay
Klomenle yumurtan büyüdüyse iğneye geçmek için erken diye düşünüyorum. Ben klomeni ilk kullandığımda büyümedi, hemen iğneye geçmeye kalktılar. Ben istemedim birkaç ay ara verdim progesteron testi yaptırdım ve yumurtluyordum. sonra tekrar klomen kullandım 22 mm yumurta oldu. İyiki iğneye geçmemişim dedim. O yüzden yumurtalar çok dirençli değilse erken yani iğne için

Klomenle yumurtan büyüdüyse iğneye geçmek için erken diye düşünüyorum. Ben klomeni ilk kullandığımda büyümedi, hemen iğneye geçmeye kalktılar. Ben istemedim birkaç ay ara verdim progesteron testi yaptırdım ve yumurtluyordum. sonra tekrar klomen kullandım 22 mm yumurta oldu. İyiki iğneye geçmemişim dedim. O yüzden yumurtalar çok dirençli değilse erken yani iğne için
bence de tuhaf ya.
aşılama önces iğne var ya, fostimon diye.
yani kafam karıştı klomen 1 kerede tutmadı diye bunu vermesi.
rapor çıkarttı bir de, iğneler pahalı sanırım.

Back