- 27 Haziran 2023
- 210
- 71
- 18
- 28
- Konu Sahibi Zeyzey272727272727
Son iki ay kafamı o kadar güzel toplamıştım ki aklıma bile getirmiyordum. Eskisi gibi adet olunca 3 gün boyunca ağlamayı bırakmıştım. Sınavıma çok güzel bir şekilde hazırlanıyordum. Kasık ağrısı bile olmuyordu çünkü anladım ki psikolojikmiş. Tabi yine istiyordum bi bebeğim olsun ama takıntı halinden kurtulmuştum veya öyle sanıyordum taki reglden 5 6 gün sonra ara kanama yaşayana kadar yine burda başlık açtım doktora koşa koşa gittim kist mi, yumurta çatlaması mı, hatta hamileyim bence diyecek kadar taktım kafaya test yaptım kan verdim bhcg baktırdım ve yine burdan çıkmamaya başladım her konuyu okumaya başladım taa 2009 lara kadar okudum. Şimdi bata 9 veya 10 gün var kendimi yine psikolojik olarak hamile sanıyorum bütün belirtileri yaşıyorum o kadar üzücü ki eminim benim gibi binlerce var tek dileğim Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıklı bebekler verir bizlere kimsenin kucağını boş bırakmaz. Ve eğer olmayacaksa da Allahım aklıma aklımıza mukayyet olsun bu psikolojik fizyolojik harpten mutlu bir şekilde çıkarız içimden geldi içimdekileri paylaşmak istedim çünki burdaki kadınlar birbirimizi tanımasakta aynı duygulardan geçiyoruz eminim benim çevrem gibi sizdede vardır hamilelik meselesinden bıkmış abartma rahatla psikoloğa görün diyen ancak siz anlarsınız ben anlarım dualarım hepinize hepimize