• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yeniden ama son defa olmasi dileğiyle zayıflayacağım

Asena07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
84
20
38
32
Merhabalar,

Kendimle yüzlesmek amaciyla buraya zayiflama surecimin baslangici olarak bir seyler yazmak istiyorum. 2 sene once sıkı bir takip ile abimin dugunu icin 63 kilodan 57 kilo oldum. Düğün bitti ve ben saldim bu sefer 65 66 kiloyu gördüm. Bi sene sonra kendi düğünüm olacağı icin tekrardan az yiyerek hayir diyerek kendimi terbiye ettim ve 56kiloya düştüm. Gecen sene evlendim ve sonrasinda tekrardan saldım , sanki oncesinde ayni durumu yasamamis gibi. Suan bir tik daha fazla kilo aldim hayatimda gormedigim 67 kilo oldum.
Burasi bana zayiflamamda cok yardimci oldu oyuzden tekrardan kendime şans vereceğim burda.
Benim durumum biraz can sıkıcı. Çünkü eşim zayif ve onunda kilo almasi icin ugrasiyoruz. Onu yedirirken kendimde arada kaynadim tabi. Onun yaninda iri durmak hic hosuma gitmiyor :KK43: fakat o biseyler yerken ozellikle aksam ivirzivirlari ben nasil kendime hayir diyecegim orasi biraz zorlayacak beni.
Uzun lafın kısası amacim burda yediklerimi kacamaklarimi ifşa ederek enazindan utanipta yememek. Yılbaşından sonra herkesin neden surekli kilo aliyorsun sorularini duymak istemiyorum çünkü!!!
Önümde 10 hafta kadar bir süre ve 10 kilo var. Kilo verme hizima gore hedeflerimi degistirecegim .
Hedef 03.11 66kilo (66.2)
Hedef 10.11 65.5

Herkese bol sağlık :)

Son düzenleme:
Twister sipariş ettim bel cevresindeki yaglari yok etmek icin , hemen etki gostermesini beklemiyorum tabi ama 2 ayda 2 beden etki gorenleri okudukca umitlendim. Yarin gelince baslangici yapicam.
Suan icin dikkatli ilerliyorum ctesi günü tartilicam ilk hafta icin cok beklentim yok fakat her ne kadar dikkat etsemde diyetin ilk haftasi hastalanmak beni kötü etkiledi. Tatli krizlerime engel olamadim. Yemek konusunda dikkat etmek tek basina yeteri degil tabikide. Biraz kilo versem gaza gelecegime inaniyorum , bunu basarmaliyim ‍♀️

03.11 hedef 66 , gerçekleşen 66.2
Bu hafta için gayet iyi, hastalığım nedeniyle atıştırmalik da olsa fazla tatli kacamağim oldu. Bu hafta her sabah yanima bir avuç kavrulmamış çerez aldim ( findik kayisi badem vb) sabah kahvaltısı yerine ara ara yedim. Açlık hissetmedim hic bisekilde. Enazindan bir poğaçayi günümden çıkardım. Yemeklerden once ve saat 4 gibi de atistirma niyetine attim agzima boylece yemeklere de saldirmadim Bir süre böyle devam etmeyi düşünüyorum.
Akşamları tatli krizim icin bi dönem uyguladigim tarçınlı sütü uygulayacagim. Kis aylarinda daha cazip enazindan :) öğlen ve aksam yemeklerinde bazi günler hiç pirinc bulgur yemedim. Yinede tamamen hayatimdan cikaramiyorum ne yazikki
10.11 hedef 65.5

Twisterim geldi tv izlerken akşamları yapıyorum, bi yerden sonra yaptığınızı da hissetmiyorsunuz tv izlerken boylece aşırı yorgunluk olmuyor. Bakalim nasil fark olacak. Onu yaptiktan sonra uzandigim yerden 15 defa bacak hareketi ve mekik cekiyorum. Spor yapmam lazim gibi bir düşünce ile yaklasirsam olaylara yapmiyorum çünkü. Tv izlerken zamani çaktırmadan değerlendirin

Kolay gelsin. Yarin bir yarismamiz basliyor gel istersen. Tarti resmi disinda baska bir zorunluluk yok. :KK19:

Davetin icin teşekkür ederim evet güzel olur, burda sadece kendimi motive etmek icin yaziyorum, orda da birbirimize destek olursak daha güzel olur :) neresi peki dediğiniz yer :)

Eski moduma döndüm kisa zamanda verdiğim kiloyu da almam muhtemel görünüyor nasil tekrardan azimli olucam bilmiyorum:110:

Back