esmenur Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 184 0 116 Bursa 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esmenur #1 SBS ile ilgili son söz söylendi Yeni Sbs Sistemi 2014 Sbs var mı şimdi 8.sınıfa geçmiş bir öğrenci 6 ve 7.sınıf konularını bırakıp 8.sınıf konularına mı çalışmalı?8.sınıftaki yazılı notları önemli olacak madem hiçbi yaş grubu için eğitim sistemi net değil değiştirp duruyorlar şaşırdı çocuklar ne çalışacağını. yeni sistemi anlayan biri sorumu yanıtlarsa sevinirim. Son düzenleme: 26 Ağustos 2013
SBS ile ilgili son söz söylendi Yeni Sbs Sistemi 2014 Sbs var mı şimdi 8.sınıfa geçmiş bir öğrenci 6 ve 7.sınıf konularını bırakıp 8.sınıf konularına mı çalışmalı?8.sınıftaki yazılı notları önemli olacak madem hiçbi yaş grubu için eğitim sistemi net değil değiştirp duruyorlar şaşırdı çocuklar ne çalışacağını. yeni sistemi anlayan biri sorumu yanıtlarsa sevinirim.
FURKER Bir tutkudur okumak... Kayıtlı Üye 5 Mart 2012 298 602 323 Afyonkarahisar 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esmenur #2 Yeni sistemi bakan da dahil kimse bilmiyor sanirim cocuklarimız deneme tahtasi oldu Su saatten sonra 8. Sınıf konularina calismalari daha mantikli. Benim de 8. sınıfa gecen bir oglum var.Allah yardımcımız olsun
Yeni sistemi bakan da dahil kimse bilmiyor sanirim cocuklarimız deneme tahtasi oldu Su saatten sonra 8. Sınıf konularina calismalari daha mantikli. Benim de 8. sınıfa gecen bir oglum var.Allah yardımcımız olsun