Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu çatal kaşık bıçak takımını ben de çook beğenmiştim. Ama ikisi birlikte 1000 TL çok fazla, Biev'in ikinci üründe %50 indirim kampanyası vardı, ondan faydalanılmış fiyat değildir bu sanırım di mi?
arkadaşım köşeli ve ağır tabak kase seçme sakın benim kaynanam aldı köşeli karacadan çok ağır ve yıkaması falan çok zor temizlemesi.. tavsiye etmem yuvarlak hatlı ama şık bişi şeç istersen çatal kaşıklar güzel ama.. zevklisin..
ya ben anlamıyorum ki bu fiyat işlerini
2. ürüne %50 indirim kampanyası olan fiyat bu
770 gibi bir fiyatı var tabakların, bone china imiş, kemik tozundan, çatal bıçakta 460 TL den iniyo 230'a
başka yerlerde de hep bu civarda fiyatlar sizler kaça alıyosunuz ki?
hayır hiç de tuzlu değil bence çok hoş tabaklar özellikler etraftaki bilindik modeller gibi değil
biev kaliteli mi bilmiyorum ama. ben baharatlık aldım daha kullanmadım
Ben de bu aralar bakıyorum ve fiyatlar genelde yemek tk için 500-1000 arası ortalama. fiyatı normal yani.
Bu arada Kütahya porselenin internet satışı açılmış kızlar haberiniz olsun. Orada da bir sürü model var bakabilirsiniz. Hem de fiyat olarak fikir olmuş olur.