- 27 Haziran 2010
- 6.616
- 13.374
- 448
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
bir arkadaş da yazmış yukarıda eşinizin kasıklarında da olabilir..Bilemiyorum.. dediğiniz gibi prezervatif vs kullanmasa korunmasa, kesinlikle ondan kaynaklı diye düşünebilirdim..
Yok estagfurullah ben de zaman zaman yasadim bilirim sistit belasini
Dus aliyorsaniz ayaklariniza dikkat edin mutlaka evde corap giyin
Solgar marka cranberries , ilac degil cranberry bitkisi ( turkcesini bilmiyorum)
Duzenli kullanirsaniz inanilmaz etkili , ben bir sure kullanfim ve kurtuldum yaklasik 3 senedir olmuyorum hic
Eczaneden almistim , buyuk eczanelerde bulabilirsiniz zaten sistit icin deyince veriyorlar:)
Arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş, hepsine dikkat edin tekrarlamaz inşallah... Bi yorumda regliden hemen sonra ilişki yaşamak da sebep oluyor denmiş, benim 2 sefer de öyle olmuştu. Şimdi reglim bitse de bigün geçmesini bekliyorun, ona da dikkat edin bence.Teşekkür ederim..
Ben de bundan korkuyorum, ömür boyu bununla yaşamaktan.
Evlenmeden önce başıma gelmediği için tamamen cinselliğe bağlıyorum, ama onun için de gerekli temizlik tedbirlerini fazlasıyla alıyorum, ilişki öncesi de duşumu alırım, ilişki öncesi ve sonrası soluğu wc de alırım felan...
Her ne sebepten bilmiyorum ama , bu kışı da öyle geçirecek olmam çok korkutuyor beni
Arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş, hepsine dikkat edin tekrarlamaz inşallah... Bi yorumda regliden hemen sonra ilişki yaşamak da sebep oluyor denmiş, benim 2 sefer de öyle olmuştu. Şimdi reglim bitse de bigün geçmesini bekliyorun, ona da dikkat edin bence.
yeni evliyseniz çok normal. antibiyotik kullanmayın bence sonra yararlı bakteriler de ölüyor ve hoş geldincandidda mantarı.. ben iliskiden hemen önce ve hemen sonra koşa koşa wc ye gidiyorum ve kucuk tuvaletimi yapıyorum. oraya yerleşen mikroplar da bu sayede gidiyor diye düşünüyorum. başlarda benim de çok olurdu.
a
ben de bunu okumuştum bir yerde
bunu önerecektim
tuvaletiniz olmasa bile azcık da çıksa yapın diye yazmışlardı
Gecmis olsun. Bence iliskide kuruluktan kaynaklaniyor olabilir. Bende boyle oluyorum cunku tam kayganlik olmadiginda tahris oluyor ertesi gun sistit oluyorum. Dr a gittim hersey normal tahliller falan kuruluk oldugunda oluyor bende. Kayganlastirici kullan en iyisi.
Merhaba hanımlar...
Sorunum idrar yolu enfeksiyonu
15 aylık evliyim, ve ilk zamanlardan beri bu hastalıkla başım dertte...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..
Dün akşam yine ateş vs şikayetler ile acile gittik ki;
Lökosit:29
Eritrosit:8 çıktı..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek
Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...
Sizlerden öğrenebileceğim etkili yöntem var mıdır ?
Bende bu hastalıkla gebelikle beraber tanıştım e malüm ilaç alamadığım zamanlar oldu doktorun tek tavsiyesi bol su ve idrar geldiğinde tutmamak oldu ben öyle atlattım günde 15 defa lavaboya gider oldum hiç tutmadım ve bol elma armut yedim ödem için geçmiş olsunMerhaba hanımlar...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek
Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...
Aynen.. ben de böyle düşünüyorum, çünkü afedersiniz canım acıyor nerdeyse hepsinde ilk girişte..
Ertesi gün değil de bir müddet sonra ateş ile başlangıç belirtileri veriyor, bel bölgesinde ağrı ile felan..
Kayganlaştırıcı da ilk defa kullanacağım için Bilgi sahibi değilim, bileğiniz varsa önerebileceğiniz marka bir ürün var mı ?
kroniklesmis buyuk ihtimal.bende de vardi aynisi.
bekarligimda basladi evledigim ilk aylar hastanelik durumlardaydim.
ilac kullandim hafifledi an hamile kaldim.
sonra hamileliginde etkisiyle tekrar ataga gecti.
neredeyse doguma kadar 2 ayda bir felan ilaclar kullandim.
cok sukur bebwgime ve doguma bir zarari olmadi.
doktor en son.kronik bir durum "nefroloji" ve ya "uroloji"bolumlerine git.durumunu anlat dedi.mutlaka bobreklerine baktir dedi.
zamanla azaldi benimki.simdi cok daha iyiyum.ayaklarimi usutmedigim, soguk su icmedigim , hijjene dikkat ettigim surece olmuyor.bazen esden kaynaklida oluyor ama
sadece sizin hijjenik olmaniz yeterli degil.
bunun disinda bol su icin.pamuklu camasir giyin.su disinda temizliginizde bisey kullanmayin.
nemli ve islak tutmayin genital bolgenizi.
zamanla mantara ceviriyor cunku.
gecmis olsun..
bunu ancak doktor bilebilir.yanlis bilgi vermek istemem.dedigim gibi baska bolumlere gidip bobreklerinize baktirin.Kronikleşmiş mi
Bundan çok korkuyordum.. benimki ateş ile birlikte çok şiddetli geçiyor..
Evlenmeden önce yoktu ama benim.. evlendim ve 3 aylık felan iken başladı bu sıkıntım.. evlenmeden önce hiçbir şekilde başıma gelmemişti..
Suan ayni sorunu yaşıyorum malesef yanma cok fazla kivraniyorum ve birazdan ise gidecegim gun nasil gececk bilmiyorum.Merhaba hanımlar...
Ve yine çok üzüldüm..
Aslinda biz idrar yolu enfeksiyonunda ates beklemeyiz. Ates varsa bunun idrar yollarindan yukarida bir enfeksiyon olduğunu düşünürüz ama gittginiz hekim bunu dusunmustur diye düşünüyorum. Idrar yolu enfeksiyonuysa; temziliginizi önden arkaya dogru tazyikli suyla yapin. Kimyasal bir maddeyle yikamayin. Bol su icin. Ic çamaşırlarınız pamuklu olsun ve yikadiktan sonra ic kismini yuksek sicaklikla utuleyin. Idrae yolu enfeksiyonu eşten bulasmaz, onun prezervatif kullanmasina gerek yok eger bu yuzden kullaniyorsa. Kayganlastiricilar enfeksiyon riskini artirir. Idrarinizi tutmayin ve olabildigince basincli bir sekilde yapin. Ilac disinda bunlardan baska korunma yontemi bilmiyorum.
Bir de gunluk ped kullanmayın ve ic camasirinizi gun icinde degistirin. Taharet aliskanliginiz varsa onu birakmaya calisin ya da taharetten sonra mutlaka kurulayin genital bolgenizi nemli kalmasin.
yabanmersini tüketin.(cranberry) ama doğal olanlarından. bazı markaların paketli ürünleri var onlar şekerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?