Yine tekrarladı :(

İlkini avokado yaprağı çayı ile, ikincisini de brokoli kürü ile atlattım. Brokoliden sonra bi daha hiç olmadı.. Sadece kendim içmedim eşime de içirdim...

Brokoliyi kaynatıyorsun sabah aç karnına 1 su bardağı içiyorsun. 5 gün içip 2 gün ara veriyorsun 5 gün daha içiyorsun.. Geçiyor.

Eşiniz yine de bir doktora görünsün, taşıyıcı olabilir.

Ay aman sakın sabun falan değdirmeyin gerçi öğrenmişsiniz artık ama. Su yerine genital bölge şampuanları var Sebamed'in falan, onları kullanın derim. Bende de hep kaşıntı olurdu, genital bölge şampuanı kullandığımdan beri bir sıkıntım yok.

Ben kaç iki defa yakalandım..
Sayamadım, defalarca yakındım bu rahatsızlıktan..
Brokoli değil de geçen sene karnabahar suyu kaynatıp içiyordum.. yazın öyle sık olmadım, ya da şikayetlerim şiddetli değildi, şimdi yine başladı..
Karnabaharı da aynen anlattığınız gibi 3 haftalık kür şeklinde kullandım.

Öyle losyon şeklindeki temizleyicilerden kullanmamı sağlık ocağındaki aile hekimi önermedi, sormuştum, sadece su dedi..
Bende kaşıntı şikayeti hiç yok.. ama enfeksiyondan kurtulamıyorum

Belki çok hassassınızdır, ben de bir keresinde oyalanmıştım. Sonuç enfeksiyon. İyileştikten sonra birde hemen duş almayı deneyin derim ben

Deneyeceğim dediğinizi..
Bir de geceleri ben yorgan kalın olduğu için bunalıyorum yatamıyorum, inçe battaniye ile yatıyordum . Bu sebepten olabilir mi acaba , üşüttüğüm için? Cam kapı açılmıyor artık bu havalarda ama..

Elbette olabilir.ayaklarınızı sürekli sıcak tutun.vücut en çok soğuğu ordan alıyor . Pufy yorganınız varsa kalın yorgandan daha iyi olur bu mevsim için.
Ben ayaklarıma çok dikkat ederim. Şuan inanmassınız ama panduf giyiyorum

Yorganın her türlüsü beni boğuyor, ama eğer bu sebepten ise sağlığımdan önemli değil ya alışmaya çalışırım..
Ayaklarıma da hiç dikkat etmezdim, fayansın üzerinde çorapsız gezdiğim çoktur.. bunlara da bundan sonra dikkat edeceğim, patik, yün kazak ne bulursam artık :)

Cinsel hayata yeni baslayanlarda cok sık yasanan bir durum
Biraz acik yazacagim :)
Iliski sirasinda normalde vajina girisindr bulunan mikroplarin iliski esnasinda iceri tasinmasindan kaynaklaniyor
Antibiyotik tedavisiyle geciyor
Siz de bir senrdir devam ediyorsa iliskiye girmeden oncr esiniz de siz de dus alin derim ben , ayaklarinizi usutmemeye dikkat edin bir de cranberry solgar kullanin duzenli olarak , cok faydasi oluyor

Umarım kronik değildir. Ben de böbrek ağrısıyla ağlaya ağlaya acile gitmiştim, doğrulamıyordum bile öyle bir ağrı.. antibiyotik verdi yanına 3 ilaç daha.. Günde 4 ilaç içince midem alt üst oluyordu, içemedim. Ben de brokoliyi denedim. İşe yarıyor ama tekrarlamaz diyemem tabi... Evlenmeden önce hiç böyle bişey yaşamamıştım. Çok geçmiş olsun. Eğer kürü yaparsanız eşinize de içirin. Umarım bir daha tekrarlamaz çok illet bi hastalık, o sürekli çişe çıkma isteği insanı deli ediyor..

Merhabalar,

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, berbat bir hastalık Benim çocukluğum hastanelerde geçti, her sene serumlar iğneler. Evlendikten sonra ise yalnızca 1 defa oldum, ben bunu regl döneminden hemen sonra ilişkiye bağlamıştım açıkçası.

Ama canım anneciğim çok uğraştı benimle, doktor iç çamaşırlarının ütülenmesi gerektiğini söylemişti, iyi hatırlıyorum. Ve kesinnlikle naylonlu çamaşırlardan uzak durun, pamuk olmalı. Bunun dışında bol su tüketimi sizin de bildiğiniz gibi. Bir de maydonoz sapını kaynatıp içmek faydalı olabilir?

Size acil şifalar dilerim.

15 aylık evlilik için sen geçerli mi bu yeni kavramı :) zira biz eskidik sanki :)
İnan’ın her birliktelik öncesi ben de eşim de temizce duşumuzu alırız..
Ayaklarıma dikkat etmezdim ama , havalar soğudu ben hala battaniye ile yatıyordum mesela.. bunlar sebep olabilir mi bilmiyorum ama..
Bir de tam ismi nedir, ve nerelerde satılır o ilaç? Bitkisel bir ilaç sanırım.. israr yolu enfeksiyonu üzerine mi? Çok sordum kusuruma bakmayın nolur :)

Teşekkür ederim..
Ben de bundan korkuyorum, ömür boyu bununla yaşamaktan.
Evlenmeden önce başıma gelmediği için tamamen cinselliğe bağlıyorum, ama onun için de gerekli temizlik tedbirlerini fazlasıyla alıyorum, ilişki öncesi de duşumu alırım, ilişki öncesi ve sonrası soluğu wc de alırım felan...
Her ne sebepten bilmiyorum ama , bu kışı da öyle geçirecek olmam çok korkutuyor beni

Yok estagfurullah ben de zaman zaman yasadim bilirim sistit belasini
Dus aliyorsaniz ayaklariniza dikkat edin mutlaka evde corap giyin
Solgar marka cranberries , ilac degil cranberry bitkisi ( turkcesini bilmiyorum)
Duzenli kullanirsaniz inanilmaz etkili , ben bir sure kullanfim ve kurtuldum yaklasik 3 senedir olmuyorum hic
Eczaneden almistim , buyuk eczanelerde bulabilirsiniz zaten sistit icin deyince veriyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…