- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Evlenmeden önce yoktuysa eşinizden bulaşıyor mikrop büyük ihtimalle.
Peki sizin ilişki sonrasu durumunuz nedir, yani hemen kalkıp duşa giriyor musunuz?Evlenmeden önce 23 sene hiç başıma gelmedi..
Ama eşim prezervatif kullanıyor, ayrıca ilişki öncesi duşunu alan biri..
Peki sizin ilişki sonrasu durumunuz nedir, yani hemen kalkıp duşa giriyor musunuz?
Eşiniz yine de bir doktora görünsün, taşıyıcı olabilir.
Biz birliktelik öncesinde ikimizde duş alırız, ve o bölgeyi hacı Şakir sabunla ve ılık suyla yıkardım ki bunum da zararlı olduğunu, iyi huylu bakterileri öldürdüğünü ve enfeksiyona sebebiyet verdiğini öğrenene kadar.. şimdilerde ise sadece suyla yıkıyorum..
İlkini avokado yaprağı çayı ile, ikincisini de brokoli kürü ile atlattım. Brokoliden sonra bi daha hiç olmadı.. Sadece kendim içmedim eşime de içirdim...
Brokoliyi kaynatıyorsun sabah aç karnına 1 su bardağı içiyorsun. 5 gün içip 2 gün ara veriyorsun 5 gün daha içiyorsun.. Geçiyor.
Belki çok hassassınızdır, ben de bir keresinde oyalanmıştım. Sonuç enfeksiyon. İyileştikten sonra birde hemen duş almayı deneyin derim ben5-10 dk içinde idrarımı yapıp hemen duşumu alırım
Ay aman sakın sabun falan değdirmeyin gerçi öğrenmişsiniz artık ama. Su yerine genital bölge şampuanları var Sebamed'in falan, onları kullanın derim. Bende de hep kaşıntı olurdu, genital bölge şampuanı kullandığımdan beri bir sıkıntım yok.
Belki çok hassassınızdır, ben de bir keresinde oyalanmıştım. Sonuç enfeksiyon. İyileştikten sonra birde hemen duş almayı deneyin derim ben
Elbette olabilir.ayaklarınızı sürekli sıcak tutun.vücut en çok soğuğu ordan alıyor . Pufy yorganınız varsa kalın yorgandan daha iyi olur bu mevsim için.Deneyeceğim dediğinizi..
Bir de geceleri ben yorgan kalın olduğu için bunalıyorum yatamıyorum, inçe battaniye ile yatıyordum . Bu sebepten olabilir mi acaba , üşüttüğüm için? Cam kapı açılmıyor artık bu havalarda ama..
Elbette olabilir.ayaklarınızı sürekli sıcak tutun.vücut en çok soğuğu ordan alıyor . Pufy yorganınız varsa kalın yorgandan daha iyi olur bu mevsim için.
Ben ayaklarıma çok dikkat ederim. Şuan inanmassınız ama panduf giyiyorum
Umarım kronik değildir. Ben de böbrek ağrısıyla ağlaya ağlaya acile gitmiştim, doğrulamıyordum bile öyle bir ağrı.. antibiyotik verdi yanına 3 ilaç daha.. Günde 4 ilaç içince midem alt üst oluyordu, içemedim. Ben de brokoliyi denedim. İşe yarıyor ama tekrarlamaz diyemem tabi... Evlenmeden önce hiç böyle bişey yaşamamıştım. Çok geçmiş olsun. Eğer kürü yaparsanız eşinize de içirin. Umarım bir daha tekrarlamaz çok illet bi hastalık, o sürekli çişe çıkma isteği insanı deli ediyor..Ben kaç iki defa yakalandım..
Sayamadım, defalarca yakındım bu rahatsızlıktan..
Brokoli değil de geçen sene karnabahar suyu kaynatıp içiyordum.. yazın öyle sık olmadım, ya da şikayetlerim şiddetli değildi, şimdi yine başladı..
Karnabaharı da aynen anlattığınız gibi 3 haftalık kür şeklinde kullandım.
Merhaba hanımlar...
Sorunum idrar yolu enfeksiyonu
15 aylık evliyim, ve ilk zamanlardan beri bu hastalıkla başım dertte...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..
Dün akşam yine ateş vs şikayetler ile acile gittik ki;
Lökosit:29
Eritrosit:8 çıktı..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek
Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...
Sizlerden öğrenebileceğim etkili yöntem var mıdır ?
Cinsel hayata yeni baslayanlarda cok sık yasanan bir durum
Biraz acik yazacagim :)
Iliski sirasinda normalde vajina girisindr bulunan mikroplarin iliski esnasinda iceri tasinmasindan kaynaklaniyor
Antibiyotik tedavisiyle geciyor
Siz de bir senrdir devam ediyorsa iliskiye girmeden oncr esiniz de siz de dus alin derim ben , ayaklarinizi usutmemeye dikkat edin bir de cranberry solgar kullanin duzenli olarak , cok faydasi oluyor
Umarım kronik değildir. Ben de böbrek ağrısıyla ağlaya ağlaya acile gitmiştim, doğrulamıyordum bile öyle bir ağrı.. antibiyotik verdi yanına 3 ilaç daha.. Günde 4 ilaç içince midem alt üst oluyordu, içemedim. Ben de brokoliyi denedim. İşe yarıyor ama tekrarlamaz diyemem tabi... Evlenmeden önce hiç böyle bişey yaşamamıştım. Çok geçmiş olsun. Eğer kürü yaparsanız eşinize de içirin. Umarım bir daha tekrarlamaz çok illet bi hastalık, o sürekli çişe çıkma isteği insanı deli ediyor..
Yok estagfurullah ben de zaman zaman yasadim bilirim sistit belasini15 aylık evlilik için sen geçerli mi bu yeni kavramı :) zira biz eskidik sanki :)
İnan’ın her birliktelik öncesi ben de eşim de temizce duşumuzu alırız..
Ayaklarıma dikkat etmezdim ama , havalar soğudu ben hala battaniye ile yatıyordum mesela.. bunlar sebep olabilir mi bilmiyorum ama..
Bir de tam ismi nedir, ve nerelerde satılır o ilaç? Bitkisel bir ilaç sanırım.. israr yolu enfeksiyonu üzerine mi? Çok sordum kusuruma bakmayın nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?