- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bende Yen'i bitirdim ilaçları baya kötüydüm.ateşim filan olmadı benimde idrarımım bitiminde çok ağrı ve yanma oluyodu.bende yara vardı normal Doğumdan olmuş.o enfeksiyona neden oluyo dedi.yarayı yaktı 5 gün sonra kontrolüm var.inşallah geçmiştir.birde ilacın biri eş tedavisiydi yani eşimde bi kutu ilaç içti.
Ayrıca prezervatiften de olabilir.bizim en son aldığımız kutu kayganlaştırılıydı.birde ilişkinin ertesi günü şikayetlerim başladı.Bizde eş ile olan tedavi de uygulandı..
Aile hekimi eşim için de yazmıştı bir kutu ilaç. Geçen kış.
Ama yine başladı, yine tekrarladı
Benim yorumumu görmediniz. Yaban mersini kurusu idrar yolu enfeksiyonunu kesiyor deneyin. Ben hamileyken de yedim çok faydasını gördüm. Çocuk doktorumuz çocuklar için bile bunu veriyor ilaç yerine.Günde bir çorba kasığı yaban mersini kurusu yeyin. Ateşiniz olmadığı zaman antibiyotik kullanmayın bir süre. Antibiyotik le yararlı zararlı bütün bakterileri öldürüyorsunuz. Aşırı hijyenik de olmayın. Sabun vs ile yıkamayın orayı. Arada birkaç damla sirkeli su veya karbonatlı suyla da yıkayabilirsiniz.
Benim yorumumu görmediniz. Yaban mersini kurusu idrar yolu enfeksiyonunu kesiyor deneyin. Ben hamileyken de yedim çok faydasını gördüm. Çocuk doktorumuz çocuklar için bile bunu veriyor ilaç yerine.
Yazildi mi bilmiyorum, sık
tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonunuz varsa kesinlikle böbreklerinize baktirin.
Ben lökosit yuksekligi bas agrisi yuksek ates ile böbreklerimde cok fazla tas kum olduğunu öğrendim.
Ayni zamanda doğuştan polikistik böbrek hastasiymisim..
Bobreklerim surekli kist üretiyor..
Kum dökerken küçük taslar idrarla atılırken böbreği çiziyormus ve enfeksiyon yapıyormuş.
Bir muayene olun bobreklerde sıkıntı varsa kuvvetli antibiyotik ile enfeksiyon olayini kontrol altina aliyorlar. Üroloji yede gorunmenizi tavsiye ederim.
Radyolojik görmüş o zaman çıkardı. Genital bir durum demek ki.Geçen kış yine şikayetlerimin arttığı dönemde böbrek ağrısından dolayı röntgen ve tomografiye girmiştim ..
Taş, kum hiçbir şey yoktu, olsa çıkmaz mıydı bilmiyorum ki
Radyolojik görmüş o zaman çıkardı. Genital bir durum demek ki.
Hayir tabiiki mümkün degil. Büyük ihtimal sizde enfeksiyona sebep olan bakteri icin gerekli besi alani olusturulmuyor ve bu yüzden üreme olmuyor. Her bakteri her besi ortaminda üremez. Genelde hastaneler özel bile olsa tüm bakteriler icin besi ortamlarini hazirlayip bakmiyorlar, özellikle daha pahaliya mal olan besi ortamlarini es geciyorlar. Daha tesekküllü bir hastanede baktirin. Ben de cok yerde tahlil yaptirmama ragmen bulamamislardi en son Sisli kolan hastanesinde tespit etmislerdi. Eger Istanbul`daysaniz tavsiye ederim.Teşekkür ederim..
İdrar kültürü yapıldı.. sonuç ise üreme yok şeklinde idi..
Ben de anlamadım ki, lökosit yüksek çıkıyor, ama kültürde nasıl bakteri görünmüyor..
Bu mümkün mü? O zaman sorun neyden kaynaklı ...
Offf canım çok sıkılıyor.. hiç halim yok yatıyorum sadece..
Hayir tabiiki mümkün degil. Büyük ihtimal sizde enfeksiyona sebep olan bakteri icin gerekli besi alani olusturulmuyor ve bu yüzden üreme olmuyor. Her bakteri her besi ortaminda üremez. Genelde hastaneler özel bile olsa tüm bakteriler icin besi ortamlarini hazirlayip bakmiyorlar, özellikle daha pahaliya mal olan besi ortamlarini es geciyorlar. Daha tesekküllü bir hastanede baktirin. Ben de cok yerde tahlil yaptirmama ragmen bulamamislardi en son Sisli kolan hastanesinde tespit etmislerdi. Eger Istanbul`daysaniz tavsiye ederim.
Mikrobiyoloji bölümüne gidip durumuzu anlatin ve baska besi ortamlarinda bakteri üremesine bakilmasini rica edin. Sanirim baska da yapabileceginiz birsey yok cok gecmis olsun.Maalesef Ankara dayım.. bilmiyorum ne yapmam gerektiğini..
Bir sürü antibiyotik kullandım, ve korkarım ki bu kış yine böyle geçecek
ben akşam maydanoz suyunu yaparsın diye dedim gece ped tak diye. Yani onu yaptıktan sonra ped tak. İntihap sökülüyo canım akıntın olacak .Maydonoz bayağı etkili sanırım.. çok arkadaş yazdı maydonoz hakkında. Yarın deneyeceğim..
Gece ped takmak neden :) onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?