Yine tekrarladı :(

Bizde eş ile olan tedavi de uygulandı..
Aile hekimi eşim için de yazmıştı bir kutu ilaç. Geçen kış.
Ama yine başladı, yine tekrarladı

Bizde eş ile olan tedavi de uygulandı..
Aile hekimi eşim için de yazmıştı bir kutu ilaç. Geçen kış.
Ama yine başladı, yine tekrarladı
Ayrıca prezervatiften de olabilir.bizim en son aldığımız kutu kayganlaştırılıydı.birde ilişkinin ertesi günü şikayetlerim başladı.

Canim bol bol su ic. sakin ihmal etme su oralari temizler atar. kiraz sapi kaynatip icebilirsin. maydonoz suyu var. ben cranbery hapi kullanmistim bi ara. bitkisel bi ilactir canim . allah sifa versin

Benim yorumumu görmediniz. Yaban mersini kurusu idrar yolu enfeksiyonunu kesiyor deneyin. Ben hamileyken de yedim çok faydasını gördüm. Çocuk doktorumuz çocuklar için bile bunu veriyor ilaç yerine.

Benim yorumumu görmediniz. Yaban mersini kurusu idrar yolu enfeksiyonunu kesiyor deneyin. Ben hamileyken de yedim çok faydasını gördüm. Çocuk doktorumuz çocuklar için bile bunu veriyor ilaç yerine.

Evet görmedim, kusuruma bakmayın. Ayrıca tekrar yazdığınız için de teşekkür ederim..
Bunu da ekledim, deneyeceğim..
Mesela şuan üzerimde kalın polar var , ama bi üşüme mevcut.. eşim kısa kollu tişörtle dururken ben üşüyorum..çok canım sıkılıyor

Yazildi mi bilmiyorum, sık
tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonunuz varsa kesinlikle böbreklerinize baktirin.
Ben lökosit yuksekligi bas agrisi yuksek ates ile böbreklerimde cok fazla tas kum olduğunu öğrendim.

Ayni zamanda doğuştan polikistik böbrek hastasiymisim..
Bobreklerim surekli kist üretiyor..

Kum dökerken küçük taslar idrarla atılırken böbreği çiziyormus ve enfeksiyon yapıyormuş.
Bir muayene olun bobreklerde sıkıntı varsa kuvvetli antibiyotik ile enfeksiyon olayini kontrol altina aliyorlar. Üroloji yede gorunmenizi tavsiye ederim.

Geçen kış yine şikayetlerimin arttığı dönemde böbrek ağrısından dolayı röntgen ve tomografiye girmiştim ..
Taş, kum hiçbir şey yoktu, olsa çıkmaz mıydı bilmiyorum ki

Geçen kış yine şikayetlerimin arttığı dönemde böbrek ağrısından dolayı röntgen ve tomografiye girmiştim ..
Taş, kum hiçbir şey yoktu, olsa çıkmaz mıydı bilmiyorum ki
Radyolojik görmüş o zaman çıkardı. Genital bir durum demek ki.

Önce prezervatifi bırakın..2 korunma yontemine gerek yok hap yeterli.Kalamidya mikrobuna baktırın.
Karbonatlı su için .Bol bol su için.
Çişinizi tutmayın .
Kalamidya varsa eşinizle birlikte antibiyotik kullanmalısınız .

Prezervatif alerji yapıyor olabilir , yani bende yapıyor . Hindistan cevizi yağı kayganlaştırıcı olarak kullanabilirsiniz yada su bazlı kayganlaştırıcı kullanın eczanelere sorun .

Hayir tabiiki mümkün degil. Büyük ihtimal sizde enfeksiyona sebep olan bakteri icin gerekli besi alani olusturulmuyor ve bu yüzden üreme olmuyor. Her bakteri her besi ortaminda üremez. Genelde hastaneler özel bile olsa tüm bakteriler icin besi ortamlarini hazirlayip bakmiyorlar, özellikle daha pahaliya mal olan besi ortamlarini es geciyorlar. Daha tesekküllü bir hastanede baktirin. Ben de cok yerde tahlil yaptirmama ragmen bulamamislardi en son Sisli kolan hastanesinde tespit etmislerdi. Eger Istanbul`daysaniz tavsiye ederim.

Maalesef Ankara dayım.. bilmiyorum ne yapmam gerektiğini..
Bir sürü antibiyotik kullandım, ve korkarım ki bu kış yine böyle geçecek

Maalesef Ankara dayım.. bilmiyorum ne yapmam gerektiğini..
Bir sürü antibiyotik kullandım, ve korkarım ki bu kış yine böyle geçecek
Mikrobiyoloji bölümüne gidip durumuzu anlatin ve baska besi ortamlarinda bakteri üremesine bakilmasini rica edin. Sanirim baska da yapabileceginiz birsey yok cok gecmis olsun.

Canım çok geçmiş olsun, bilirim o sancıları.
Ben ilişkiden hemen sonra küçük tualetimi yapmaya gayret gösteriyorum sonrasında duru su ile yıkıyorum, daha olmuyor bende

Sirkeli su ile taharetlenin hissettiginiz anda veya iliski sonrasindaki bi kac gun boyunca baslayin yapmaya faydasi olacaktir.gebeliktede cok sık olur,ilac kullanilmadigi icin ben boyle bir cozum bulmustum..cok gecmis olsun

Orayi dus yaptirirken cok sabun mu kullaniyorsunuz veya deterjaninizdan kaynakli olabilir camasiriniz tam durulanmadigi icin oradaki dogal florayi bozuyor bu da enfeksiyona sebep oluyor. Her seferinde karbonatli su ile yikayin kesinlikle sabun vs kullanmayin camasirlarinizi sirkeli su ile durulayin kuruduktan sonra kokusu kalmiyor. Birde o bolgeyi nemden koruyun nemlenmesin gunluk ped kesinlikle kullanmayin 2 3 kere camasir degistirin ve bol su tuketin duzeldigini goreceksiniz

Maydonoz bayağı etkili sanırım.. çok arkadaş yazdı maydonoz hakkında. Yarın deneyeceğim..
Gece ped takmak neden :) onu anlamadım
ben akşam maydanoz suyunu yaparsın diye dedim gece ped tak diye. Yani onu yaptıktan sonra ped tak. İntihap sökülüyo canım akıntın olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…