- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Rutubet siz oda kalmadı. En son bikaç gün önce yatak odamda yatağın üstünde 6 cm kadar önce siyah akrep gibi bişey çıktı. Ev sahibi de kesin bir dille dış cephe yaptirmicaz borcumuz var dedi.yani bekleyecek umut edecek biseyim yok. Pesinat parasi gitti zaten suan taşınma masrafini bile borç alacagiz ev sahibi depozitoyu vermiyor. Başka kiracı verirse verirmis ve ben abartiyormusum oda burda çocuk büyütmüş. Resim eklicem evin siyah olan duvarlarını.çocuğu rutubetsiz odaya taşıyın, idare edin. istanbul'da sorunsuz ev yok zaten, peşinat parasını taşına taşına yersiniz sonunda.
Yaptık ama 1 yıl dolmadi.bide taviz tacizi doğurdu biz adam yaşlı ugrasamaz diye elden ödemeyi kabul ettik. Şimdi kira vermediler diyebilecek biri olduğunu gördük ama çok gec.bu arada ne demek depozitoyu vermiyor? evi sahibindene fotolarla ilan gibi koy, kimse tutmasın diye de yaz, bak bakalım o zaman veriyor mu vermiyor mu? sözleşme yapmadınız mı girerken?
Yaptık ama 1 yıl dolmadi.bide taviz tacizi doğurdu biz adam yaşlı ugrasamaz diye elden ödemeyi kabul ettik. Şimdi kira vermediler diyebilecek biri olduğunu gördük ama çok gec.
Aslında içimde kalmayacak şekilde zarar vermeyi bende istiyorum ama sonradan bizi arar da o dahil hiç alakasız biseyi de katar para isterse eşim benle kötü olur parayi bulup vermek ister. Allah a havale ediyorum o kadar hevesle taşındık ki daha 6 7 ay olduAh bunlar hep İstanbul'da yaptığımız ev kiralama hataları, alçıyı suyla karıştır dök giderlere uğraşsın o zaman
bebeği olan insanlara biraz kolaylık sağlarsın, valla acımıyorum bu ev sahiplerine, bizim de kirada evimiz var, koşturuyoruz bi sorun olunca.
Aslında içimde kalmayacak şekilde zarar vermeyi bende istiyorum ama sonradan bizi arar da o dahil hiç alakasız biseyi de katar para isterse eşim benle kötü olur parayi bulup vermek ister. Allah a havale ediyorum o kadar hevesle taşındık ki daha 6 7 ay oldu
Biz tutarken daha kötuydü. Eski Kiracı mafetti ve üst kattan şu aktı ama tamir ettirdik dedi.yaşlı başlı insanlar güvendik kendimiz boyadık 1 ay uğraştık.istese ne olacak, siz kiracı olarak gözükmüyorsunuz ki ama zaten eve olan olmuş, o halde kime verebilecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?